"Lucrurile aratau foarte urat. Cazusem la posesie. Nu a dat nici un telefon." De ce a plecat spaniolul De la Barrera de la Viitorul

Joi, 07 Ianuarie 2021, ora 09:56 3656 citiri
Foto: Facebook / FC Viitorul

FC Viitorul a scapat de spaniolul Ruben de la Barrera, pe care l-a adus antrenor in vara, insa acum sefii clubului constantean au motivat decizia de plecare a ibericului.

In 2021, echipa lui Hagi incearca sa dea lovitura cu Mircea Rednic pe banca tehnica.

"Cand l-am ales pe Ruben a fost o compatibilitate de viziune fotbalistica. Gica a implementat sistemul Ajax, Barcelona, care a functionat cand a fost la carma echipei. Nu ne-am bagat peste Ruben.

Il mai intrebam, sporadic, daca mai are nevoie de ceva. Nu a stiut sa profite de prezenta noastra, de prezenta lui Gica, cel care era acolo. Nu i-a dat un telefon lui Gica sa-l intrebe.

A luat niste decizii normale, dar in timpul meciurilor era pe dos. Cand am luat hotararea, am luat cifrele de la InStat si ne-am speriat.

Lucrurile aratau foarte rau si am luat decizia ca lucrurile sa n-o ia la vale mai rau. Cazusem la posesie, la atacuri, ne indepartasem de la folosofie. Noi am fost foarte bine intentionati", a spus Gica Popescu la telekomsport.

Nici cu Mircea Rednic, FC Viitorul nu o duce bine. In 3 meciuri cu fostul dinamovist pe banca, echipa lui Hagi nu are nicio victorie si a ajuns pe locul 8 in Liga 1.

Confesiunile lui Cosmin Olaroiu: M-am saturat ca noi, romanii, sa fim priviti ca niste persoane umile, care tinem capul jos si nu spunem nimic

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News