Victor Piturca, despre un antrenor de talie mondiala: Un mos venit de pe alta planeta!

Joi, 06 Mai 2021, ora 10:097158 citiri
Victor Piturca, despre un antrenor de talie mondiala: Un mos venit de pe alta planeta!
Victor Piturca FOTO FRF.ro

Fostul selectioner al echipei nationale a vorbit despre parcursul tricolorilor in actuala campanie de calificare la Cupa Mondiala de fotbal din Qatar.

Fost barman si fotomodel - antrenorul momentului in Europa!

Piturca e de parere ca, desi incercam sa propunem un stil ofensiv, jocul nationalei nu e la inaltime. Fostul selectioner de al nationalei a vorbit pentru Antena Sport despre cele trei meciuri pe care nationala lui Radoi le-a sustinut in actuala campanie si a avut cuvinte dure la adresa lui Joachim Low, selectionerul Germaniei.

"Macedonia, in prima repriza, a avut cinci ocazii de gol si a fost la timona jocului si n-am jucat cum ne-am fi droit.

Germania nu mai e Germania, sa nu mai spun ca antrenorul lor, Low, chiar m-a surprins neplacut, parca era un mos venit de pe alta planeta. El habar n-avea de jucatorii ehcipei Romaniei sau de cei ai Macedoniei, ca au luat si bataie de la mMcedonia. Nu zic ca nemtii n-au jucat cu noi, dar se putea obtine un rezultat bun.

Vine apoi meciul cu Armenia, pe care l-am avut in mana si l-am pierdut. Nu trebuie dat vina pe nimeni in mod special, de vina e absolut toata lumea. Sustineti-l pe Mirel Radoi! Ce vreti sa faca Mirel Radoi?"

In varsta de 61 de ani, Joachim Low are in plamares titlul mondial cu Germania si o finala de Campionat European, Conduce din 2006 nationala germana.