Piturca injura ca la usa cortului. Reactia Telekom Sport

Vineri, 09 Aprilie 2021, ora 07:283898 citiri
Piturca injura ca la usa cortului. Reactia Telekom Sport
Victor Pitrca FOTO Telekomsport

Victor Piturca a fost filmat intr-o pauza de publicitate in timpul unei emisiuni la Telekom Sport. El spune ca actualul patron de la CSU Craiova, Mihai Rotaru, e un jeg de om, iar fostul antrenor Devis Mangia ar fi fost dat afara pentru ca era homosexual.

Telekom Sport si realizatorul emisiunii, Silviu Tudor Samuila, si-au prezentat scuze.

Telekom Sport si www.telekomsport.ro isi asuma eroarea regretabila pentru aparitia acestui clip care a continut o discutie privata din pauza publicitara a unei emisiuni tv.

Ne cerem scuze celor care ne citesc, telespectatorilor, lui Victor Piturca si oricarei persoane mentionate in acest clip.

"Dintr-o regretabila eroare, in spatiul public au aparut niste imagini dintr-o pauza publicitara a emisiunii mele pe care am avut-o miercuri seara cu Victor Piturca.
In primul rand vreau sa-i cer scuze lui Victor Piturca pentru ca evident nu ar fi trebuit acele imagini sa apara sub nicio forma. Este o eroare a noastra, pe care ne-o asumam.

Pe de alta parte, ceea ce discutam in pauzele publicitare ar trebui sa ramana in pauzele publicitare. Dialogurile noastre in privat sunt in privat iar ceea ce apare pe post ar trebui sa ramana acolo. Imi cer scuze si daca cineva din persoanele la care am facut referire in acele imagini se simt lezate si va cer scuze dumneavoastra, publicului nostru, care sper sa ramana fidel in continuare!" - Silviu Tudor Samuila