Victor Piturca implineste azi 65 de ani! De ce nu incarunteste fostul selectioner

Sambata, 08 Mai 2021, ora 08:496256 citiri
Victor Piturca implineste azi 65 de ani! De ce nu incarunteste fostul selectioner
Victor Piturca FOTO facebook

Intr-un top al barbatilor trecuti de prima tinerete, Victor Piturca ocupa un loc fruntas, prin felul in care arata.

Nascut la 8 mai 1956, Piturca este tata a doi copii, Claudia (39 ani) si Alexandru (37 ani) cu sotia sa, Maria, si mai are un baiat, Edan (14 ani), din relatia cu Vica Blochina.

Piti are si doi nepoti, Antonio si Noah, de care este foarte mandru.

Fostul selectioner se mentine intr-o forma de invidiat chiar si la varsta pensionarii, in primul rand pentru ca este un tip exterm de sportiv. Chiar si la 65 de ani, Piti alearga cate 5 kilometri pe zi si este foarte atent la alimentatie. Nu bea alcool, iar la tigari a renuntat in urma cu multi ani.

Piturca mananca numai produse bio, din propria ferma, din satul Islaz, comuna Branesti, din imediata apropiere a Bucurestiului. Acolo, Piturca a cumparat, in urma cu aproape 15 ani, un teren de cateva mii de metri patrati unde angajatii lui cresc animale si cultiva fructe si legume, exclusive pentru consumul familiei Piturca.

Intr-un interviu pentru playsport.ro, Piturca a dezvaluit si ca nu incarunteste pentru ca seamana cu mama sa. "Eu nu consum decat fructe si legume de la ferma mea, carne, oua si lapte de tara si m-am lasat de fumat de tanar. In plus, am grija sa fac sport regulat.
Iar faptul ca nu am incaruntit asa de tare sa stiti ca e genetic, mama este asa", a dezvaluit Piturca.