Peluza Catalin Haldan, dupa decizia FRF : "Ne-ati condamnat deja? Ne cerem ultimul drept inaintea ghilotinei. Lasati-ne sa ne castigam salvarea"

Marti, 04 August 2020, ora 10:39
3219 citiri
Peluza Catalin Haldan, dupa decizia FRF : "Ne-ati condamnat deja? Ne cerem ultimul drept inaintea ghilotinei. Lasati-ne sa ne castigam salvarea"
Foto: Facebook / Peluza Catalin Hildan-Dinamo

Peluza Catalin Haldan, actionar al FC Dinamo, a emis, marti, un comunicat, in care cere sa-i fie permisa echipei "alb-rosii" sa-si joace pe teren salvarea de la retrogradare, dupa ce o decizie a FRF luata cu o zi inainte anuleaza posiblitatea "cainilor" de a mai disputa restantele avute.

"NU AM ADUS NOI PANDEMIA!

De ce ne-o puneti in carca?

Ne strigam dreptul de a juca meciurile pe teren. Acum strigam doar aici, dar suntem gata s-o facem ORIUNDE SE VA AUZI MAI TARE si sub orice forma! TAS-ul va fi doar o palida umbra a strigatului nostru!

Ne-am lasat izolati, carantinati, urmariti. Am fost singurii tratati in felul acesta, in timp ce pentru altii s-au inventat "teste neconcludente" si "teste fulger"

Ni s-a cerut sa jucam din doua in doua zile. Am acceptat si asta, oricat ar fi de inuman. Jucam cu inima, atat cat poate sa reziste. Am acceptat sa jucam dupa 7 zile de izolare si apoi dupa 14 zile. Am inceput sa ne castigam punctele. Si acum schimbati iar regulile jocului? Daca nu a mai mers cu izolarea in case, ati trecut la izolarea fotbalului in birouri, unde soarta se decide prin ridicare de mana?

Ne-ati condamnat deja? Ne cerem ultimul drept inaintea ghilotinei: LASATI-NE SA NE CASTIGAM SALVAREA!

Jucam in fiecare zi, DAR LASATI-NE SA JUCAM!

Pana mai ieri ati tipat ca detinatorul drepturilor tv cere ca toate meciurile sa fie jucate pe teren? Ne-am conformat. Acum nu mai vrea nimeni meciuri pe teren?

UEFA nu v-a cerut nimic legat de programul din play-out. Si v-ati gandit ca e fair-play sa cereti sa decida cluburile direct implicate, direct interesate de retrogradarea lui Dinamo? A cata nedreptate ar fi asta? E ca si cum ati fi intrebat Craiova daca accepta sa fie desemnata campioana fara a mai juca meciul cu CFR...

Cainilor, nu putem iesi toti in strada in fata sediilor FRF si LPF, pentru ca multi dintre voi sunteti departe de Bucuresti si de tara. Dar putem face fiecare dintre noi ceva: Distribuiti masiv acest apel. Distribuiti-l si pe propriul profil si pe messenger si pe whatsapp, catre toti cainii!", se arata in comunicatul Peluzei Catalin Haldan.

FRF a anuntat, luni seara, ca barajul pentru mentinerea/promovarea in Liga I, intre ocupanta locului 12 din primul esalon (Poli Iasi, acum) si ocupanta locului 3 (CS Mioveni) din Liga a II-a se va desfasura la 9 si 12 august, ceea ce inseamna ca Dinamo nu va mai putea disputa cele cinci restante pe care le are in acest moment, din cauza cazurilor pozitive cu noul coronavirus din lot.

"In conformitate cu dispozitiile art. 49 din Statutul Federatiei Romane de Fotbal, Comitetul de urgenta compus din Razvan BURLEANU - Presedinte FRF, Gino IORGULESCU - Prim-vicepresedinte FRF, Octavian GOGA - Vicepresedinte FRF, avand in vedere Decizia Comitetului Executiv al FRF din 03.08.2020, avand in vedere termenul limita impus de UEFA pentru comunicarea echipelor participante in competitiile europene intercluburi, respectiv 03.08.2020, avand in vedere comunicarea LPF cu privire la opinia cluburilor din play-out-ul Ligii 1 referitor la desfasurarea jocurilor de baraj pentru mentinerea / promovarea in Liga 1 in doua manse la datele de 9 si 12 august 2020: (...)

Ia act de opinia exprimata de majoritatea cluburilor din play-out-ul Ligii 1 (7 cluburi) si pe cale de consecinta pastreaza programarea jocurilor de baraj pentru mentinerea / promovarea in Liga 1 pentru datele de 9 si 12 august 2020", se arata in comunicatul FRF.

Dinamo ocupa acum locul 7, penultimul, direct retrogradabil, in play-out-ul Ligii I si va mai juca doar meciul cu FC Viitorul, din ultima etapa, fara posibiliate de a parasi pozitia actuala.

LPF trebuie sa stabileasca modul in care se va intocmi clasamentul final al play-out-ului, iar acesta trebuie sa fie aprobat de Comitetul Executiv al FRF. Printre solutii se numara pierderea tuturor meciurilor la masa verde de catre Dinamo si intocmirea unei ierarhii pe baza raportului puncte/meci.

România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a enumerat joi, 28 martie, câteva persoane despre care consideră că „într-o ţară civilizată ar trebui să fie azi în puşcărie. „Eu am precizat azi...
#dinamo retrogradare frf , #stiri fotbal
Comentarii