Pe ce putem paria in 2021?

Advertorial
Miercuri, 03 Martie 2021, ora 17:50
3587 citiri
Pe ce putem paria in 2021?
pariuri sportive FOTO: depositphotos.com

2020 a fost un an unde a predominat nesiguranta si incertitudinea, din cauza restrictiilor impuse. Unul dintre cele mai importante evenimente ce a fost amanat in 2020 este Olimpiada de la Tokyo. Desi pandemia a facut imposibila desfasurarea evenimentului in anul 2020, oficialii Comitetului International Olimpic si cei japonezi au decis ca Olimpiada sa inceapa pe data de 23 Iulie 2021. Cu toate acestea, un lucru este cert: daca va fi imposibila desfasurarea Olimpiadei, atunci ea nu va mai fi amanata, ci anulata.

Cele mai importante evenimente din 2021

Jocurile Olimpice din Tokyo

Unul dintre cele mai anticipate evenimente este reprezentat de Jocurile Olimpice din Tokyo. Betfair ofera deja oportunitatea de a paria in cadrul acestora, unde, de la un eveniment la altul, sunt adaugate mai multe sporturi. De exemplu, 5 jocuri au fost adaugate in cadrul Olimpiadei din 2021: Surfing, Skateboarding, alpinism, karate si baseball.

Euro 2020

Euro 2020 e un alt eveniment care a fost amanat in 2020. El va avea loc intre 11 Iunie si 11 Iulie in 2021 si va fi gazduit de 12 tari, printre care si Romania (vor avea loc 4 meciuri pe Arena Nationala).

Turneele de Tenis

Cel mai vechi turneu de tenis din istorie, Wimbledon, va reveni in 2021 (28 Iunie - 11 Iulie) cu cea de-a 134-a editie, dupa ce a fost anulat in 2020. Ca de obicei, evenimentul va avea loc pe terenuri cu gazon si va oferi premii impresionante pentru participanti. De exemplu, in anul 2019, aproximativ 50 de milioane de dolari au fost distribuiti pentru turneele competitionale la feminin si masculin. Simona Halep ne-a facut mandri in editia precedenta, cand a reusit sa o invinga pe Serena Williams in finala de la Wimbledon in doar doua seturi: 6-2 6-2. Totodata, din fericire, o sa avem parte de mai multe turnee de acest gen in 2021: US Open 2021 (cel mai mare turneu de tenis din lume), French Open, Australian Open si altele.

Turneele de Badminton

Chiar daca nu sunt multi la numar, exista romani care iubesc badmintonul, iar 2021 ne pregateste doua mari turnee: Thailand Open si India Open Super 500. Primul eveniment va avea loc intre 12 si 17 Ianuarie in Bangkok, iar al 2-lea intre 11 si 16 Mai in New Delhi, pe Stadionul Indira Gandhi.

Campionatul Mondial de Snooker

Un sport care a capatat multa atentie in ultimii ani din partea celor din Romania este snookerul. Evenimentul va avea loc intre 17 Aprilie si 3 Mai, in Teatrul Crucible din Sheffield, Anglia. Acesta gazduieste turneul inca din anul 1977, ultimul castigator fiind nimeni altul decat Ronnie O'Sullivan, dupa ce l-a invins pe Kyren Wilson cu scorul de 18-8.

Betfair Romania ofera o gama larga si diversa cand vine vorba de pariuri. Agentia de pariuri online dispune de sute de evenimente sportive, si nu numai, ea oferind, totodata, fluxuri de date automatizate, instrumente inovative unde pot fi gestionate si monitorizate pariurile, posibilitatea de a schimba limba si valuta, si multe altele. Pentru acest an, Agentia de pariuri online anticipeaza meciuri foarte bune.

Indiferent de meciurile si evenimentele pe care le alegeti, ele nu vor reprezenta niciodata un venit sigur si constant. Pentru a evita stresul inutil si eventualele probleme cauzate familiei, este recomandat ca intotdeauna sa pariati in mod responsabil.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Perla lui Hagi la primul gol în SUA. Americanii au plătit 3 milioane de dolari și l-au trimis în liga a treia!
Perla lui Hagi la primul gol în SUA. Americanii au plătit 3 milioane de dolari și l-au trimis în liga a treia!
Enes Sali a fost transferat de Farul în SUA pentru 3 milioane de dolari. Puștiul talentat de Farul a avut însă un debut ezitant dar iată că acum a reușit să și înscrie. FC Dallas l-a...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#pariuri, #pariuri sportive, #fotbal , #pariuri