Partidele tur din sferturile UCL 2021 se joaca pe 6 si 7 aprilie

Advertorial
Marti, 06 Aprilie 2021, ora 12:37
2252 citiri
Partidele tur din sferturile UCL 2021 se joaca pe 6 si 7 aprilie
pariuri fotbal FOTO: facebook.vom

Primele doua meciuri din sferturile de finala ale UEFA Champions League sunt programate chiar astazi, 6 aprilie, de la ora 22:00. Maine seara, de la aceeasi ora, se disputa celelalte doua meciuri din prima mansa a acestei faze a competitiei.

Cei de la agentia de pariuri online Unibet, una dintre cele mai populare in Romania, propun peste 400 de optiuni pentru fiecare meci din sferturi, dar si promotii speciale precum Game of Champions - raspunzi la intrebari si poti castiga 125.000 RON. De asemenea, fiecare 25 RON rulati la pariuri online (inclusiv pe Champions League) sau la casino inseamna o sansa la premii precum gadgeturi de pana la 1500 euro fiecare, bani cash sau rotiri la sloturi si pariuri extra.

Cotele Unibet pentru trofeul UEFA Champions League 2021

Ponturi pariuri pentru meciurile din 6 - 7 aprilie

Marti, 6 aprilie, ora 22:00: Manchester City - Borussia Dortmund

Manchester City, marea favorita la cucerirea trofeului din acest sezon, are un parcurs excelent atat in Liga Campionilor, cat si in Premier League. De cealalta parte, Borussia Dortmund este pe locul 5 in Bundesliga si are doar 2 victorii in ultimele 5 jocuri.

Totusi, nemtii au punctat in ultimele 20 de jocuri in deplasare. In acest context, o idee cu sanse bune de reusita la pariuri online pentru meciul de marti seara ar fi victorie Manchester City si GG - cota 2.80 la Unibet, cu functia Creare Pariu.

Marti, 6 aprilie, ora 22:00: Real Madrid - Liverpool

Desi are un sezon slab in Premier League (locul 7 in acest moment), Liverpool joaca foarte bine in Liga Campionilor si isi pune toate sperantele in aceasta competitie. Cel mai probabil, ambele formatii vor avea un joc precaut marti seara in Real Madrid vs. Liverpool, deci se poate alege un pariu sub 3.5 goluri, combinat cu Ambele Marcheaza, la o cota de 3.05 cu functia Creare Pariu Unibet.

Miercuri, 7 aprilie, ora 22:00: Bayern Munchen - PSG

Se joaca din nou meciul din finala UCL 2020, iar PSG are sansa revansei. Bayern este insa favorita la calificare si chiar exista o probabilitate foarte mare sa ajunga in finala, conform analistilor de la casele de pariuri.

Bavarezii nu vor putea sa se bazeze miercuri seara pe vedeta Lewandowski, dar francezii au multe absente importante - Bernat, Florenzi, Icardi, Kurzawa, Paredes si Veratti. Cota oferita gazdelor este una de nerefuzat, mai ales daca tinem cont si de evolutiile recente ale celor doua protagoniste in campionatele interne.

Miercuri, 7 aprilie, ora 22:00: FC Porto - Chelsea

Pe stadionul Estadio Ramon Sanchez Pizjuan din Sevilla, FC Porto, echipa care aparent are cele mai mici sanse la trofeu, intalneste pe Chelsea (favorita la calificare in semifinale - cota 1.28 pe unibet.ro). Londonezii s-au impus in 4 din ultimele 5 meciuri directe cu Porto. Asadar, se poate paria pe victoria lui Chelsea in deplasare - cota 1.80 pe Unibet.

Tot la Unibet se poate paria si pe formatiile care merg mai departe, in semifinalele UCL, la urmatoarele cote:

  • Real Madrid 2.25
  • Liverpool 2.60
  • Manchester City 1.15
  • Borussia Dortmund 5.25
  • Bayern Munchen 1.70
  • PSG 2.15
  • FC Porto 3.75
  • Chelsea 1.28

*Toate cotele prezentate sunt disponibile pe www.unibet.ro la momentul realizarii acestui articol si pot fi modificate in orice moment.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Perla lui Hagi la primul gol în SUA. Americanii au plătit 3 milioane de dolari și l-au trimis în liga a treia!
Perla lui Hagi la primul gol în SUA. Americanii au plătit 3 milioane de dolari și l-au trimis în liga a treia!
Enes Sali a fost transferat de Farul în SUA pentru 3 milioane de dolari. Puștiul talentat de Farul a avut însă un debut ezitant dar iată că acum a reușit să și înscrie. FC Dallas l-a...
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#fotbal, #pariuri, #pariuri sportive , #pariuri