O arbitra, batuta la un meci de fotbal din Romania!

Miercuri, 07 Noiembrie 2012, ora 08:35 3731 citiri
Foto: IlfovSport

Fotbalul romanesc iese periodic in evidenta din cauza agresiunilor la care sunt supusi arbitrii, in special la partidele din diviziile inferioare.

In liga judetului Ilfov, o arbitra de tusa a fost lovita de un fotbalist pentru ca nu a indicat o pozitie de offside la o faza in care echipa primului a primit gol.

Vorbim despre meciul dintre Vointa Peris si CS Corbeanca, din etapa a 10-a a diviziei judetene Ilfov. In minutul 72 al intalnirii, la scorul de 1-1, jucatorul Radu Stefan, de la oaspeti, este lansat bine spre poarta adversa si inscrie, aducandu-si echipa in avantaj.

Aproape imediat, trei fotbalisti de la Peris sprinteaza catre arbitrul asistent Roxana Ivanov pentru a-i reprosa faptul ca golul a fost marcat dintr-un offside nesemnalizat, informeaza IlfovSport.

Daca doi dintre sportivi s-au limitat doar la injurii si jigniri grosolane, al treilea a fost mai "viteaz", el lovind-o pe tanara arbitra, pe care a trimis-o la pamant in cateva secunde.

Nu cu mult timp in urma, tot in Ilfov, un arbitru a primit mai multi pumni in fingura din partea unui fotbalist caruia ii aratase cartonasul rosu. Pentru ca incidentele acelea au fost filmate, agresorul a fost exclus din sport si s-a ales si cu un dosar penal.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News