De ce a decis Nuțu Cămătaru să nu îl “distrugă” pe Gigi Becali și cum s-a autosabotat Marian Vanghelie

Vineri, 10 Decembrie 2021, ora 13:42 7378 citiri
Nuțu Cămătaru și Gigi Becali

Gigi Becali a apelat de mai multe ori la ajutorul lui Nuțu Cămătaru. Însă patronul de la FCSB susține că doar s-a împrumutat de la acesta când avea nevoie să acopere găurile de la cazino.

Însă relația dintre cei doi a fost una mult mai profundă și cu mai multe ramificații. Codin Maticiuc, autorul cărții despre Nuțu Cămătaru, spune că interlopul a decis să nu facă publice toate întâmplările dintre el și Becali.

Nuțu mi-a povestit foarte multe lucruri de Gigi, lucruri pe care amândoi am ales să nu le punem în carte. Multe rău. L-ar fi pus într-o lumina proastă și am decis să nu le publicăm. L-a ajutat de n-ori pe Gigi, așa mi-a spus Nuțu”, a spus Codin Maticiuc într-o discuție cu Cozmin Gușă la Gold FM.

Un alt personaj care n-ar fi trebuit să apară în paginile cărții este Marian Vanghelie, fostul primar al Sectorului 5.

“Vanghelie nu trebuia să apară în carte, dar la Denise Rifai în emisiune a declarat că nu îl știe pe Nuțu. Și asta l-a deranjat pe Nuțu.

Eu îi adusesem cartea să îmi dea bunul de tipar, să văd că e de acord. Să nu avem discuții, vorba aia, că numai discuții cu Nuțu nu îmi trebuie. Și atunci mi-a zis de Vanghelie și așa apărut în epilog”, a povestit Codin Maticiuc.

Marian Vanghelie ar fi apelat la ajutorul lui Nuțu Cămătaru pentru a obține voturi.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Constant
rank 5
Romania isi pierde valorile traditionale, Nutzu Camataru,