Mourinho ataca pe City dupa hotararea TAS: "Este o decizie rusinoasa"

Marti, 14 Iulie 2020, ora 20:30
1974 citiri
Mourinho ataca pe City dupa hotararea TAS: "Este o decizie rusinoasa"
Foto: Facebook / Tottenham Hotspur

Antrenorul echipei Tottenham, Jose Mourinho, considera "rusinoasa" anularea suspendarii echipei Manchester City din toate competitiile, dar si mentinerea amenzii de 10 milioane de euro decisa de Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS).

"Decizia este rusinoasa, deoarece daca City nu este vinovata, atunci nu ar trebui amenda. Daca daca ei sunt vinovati, atunci decizia este la fel de rusinoasa si ar trebui interzisi din competitie. Nu stiu daca City este vinovata sau nu, dar oricum, decizia este rusinoasa", a spus Mourinho.

Tribunalul de Arbitraj Sportiv a anuntat, luni, anularea deciziei UEFA, care a suspendat clubul englez pentru doi ani din competitiile europene, pentru incalcarea regulilor fair-play-ului financiar.

City va trebui sa plateasca insa o amenda de zece milioane de euro.

"Cetatenii", locul 2 in Premier League, vor putea, astfel, evolua in sezonul viitor al Ligii Campionilor.

Neparticiparea in Liga Campionilor ar fi insemnat pentru City pierderi de peste 100 de milioane de euro.

La 14 februarie, UEFA a anuntat ca gruparea Manchester City a fost amendata cu 30 de milioane de euro si exclusa din cupele europene doua sezoane pentru incalcari grave ale regulamentelor legate de licentierea cluburilor si de fair play-ul financiar.

Manchester City ar fi exagerat cand a declarat veniturile din sponsorizari si informatiile declarate la UEFA, in perioada 2012-2016. In plus, camera decizionala a Corpului de Control financiar al Cluburilor a precizat ca gruparea nu a cooperat in ancheta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Final în scandalul din PMP, după 2 ani. Cine rămâne la conducerea partidului
Final în scandalul din PMP, după 2 ani. Cine rămâne la conducerea partidului
Partidul Mişcarea Populară (PMP) a anunţat că, în cursul zilei de miercuri, Curtea de Apel Bucureşti a respins recursurile formulate de Cristian Diaconescu şi, prin urmare, ”a fost validat...
Scandal sexist, cu o femeie la conducerea VAR: ”Mi se pare destul de complicat”
Scandal sexist, cu o femeie la conducerea VAR: ”Mi se pare destul de complicat”
Antrenorul clubului Vasco da Gama din Rio de Janeiro, argentinianul Ramon Diaz, a pus, miercuri, sub semnul întrebării prezenţa unei femei la conducerea arbitrajului video, o declaraţie care a...
#tottenham, #Mourinho, #scandal, #City , #antrenori