Mircea Rednic iese la atac: ”Ce să fac, să mă propun singur la națională?” L-a criticat dur și pe pe Cosmin Contra

Joi, 14 Octombrie 2021, ora 14:16
2180 citiri
Mircea Rednic iese la atac: ”Ce să fac, să mă propun singur la națională?” L-a criticat dur și pe pe Cosmin Contra
Mircea Rednic

Antrenorul echipei Dinamo Bucureşti, Mircea Rednic, a afirmat, joi, într-o conferinţă de presă, că nu i s-a propus niciodată de către conducerea Federaţiei Române de Fotbal să preia postul de selecţioner al României şi că nu se va autopropune.

"Mie nu mi s-a propus niciodată. Ce să fac, să mă propun singur? Nu este cazul. În România deranjezi dacă îţi spui părerea şi la mine abia se aşteaptă să apară tot felul de comentarii, dar sunt obişnuit. Pentru mine preocuparea principală este să reuşim la Dinamo, să ne salvăm şi să formăm o echipă pentru că la anul avem nevoie să intrăm în play-off", a declarat Rednic.

Tehnicianul este convins că FRF nu va chema un fost dinamovist pentru postul de selecţioner: "Mi-a plăcut cum am jucat echipa naţională şi ca atitudine, dar acum nu ştiu ce probleme a avut Mirel Rădoi ca să ia această decizie. Mai erau două meciuri şi apoi putea să ia decizia. Nu e treaba mea cine va veni, dar sigur nu va fi un dinamovist, asta e clar. După Lucescu a mai fost vreun dinamovist? Contra nu este dinamovist şi la cum s-a comportat cu noi... Nu pot să spui că este dinamovist, el care care acceptă jucători cu salariile la care au venit, care îşi cere banii. Dacă chiar iubeşti un club, faci şi tu sacrificii".

Rednic a precizat că este posibil ca Mirel Rădoi să se răzgândească în ceea ce priveşte decizia de a nu-şi prelungi contractul cu federaţia la finalul partidelor din grupa de calificare la CM 2022.

"Rădoi este oltean, s-ar putea să se răzgândească. Acum chiar nu era momentul, pentru că echipa era unită, nu era cazul. Putea să o facă după cele două jocuri. Eu cred că vom termina pe locul doi. Sigur, meciul cu Islanda nu va fi uşor, dar la cum am văzut echipa, eu cred că o să terminăm pe locul doi, deja trebuie să ne pregătim pentru baraj", a completat Mircea Rednic.

Selecţionerul Mirel Rădoi a anunţat, în conferinţa de presă de după meciul cu Armenia, că după ultimele meciuri din grupa de calificare la Cupa Mondială 2022, cu Islanda şi Liechtenstein, contractul său cu Federaţia Română de Fotbal expiră şi că echipa naţională va avea nevoie de un alt antrenor.

Amenințat cu absența de la Euro, Ianis Hagi a reacționat și a luat prima decizie: ”Cum a spus și tata...”
Amenințat cu absența de la Euro, Ianis Hagi a reacționat și a luat prima decizie: ”Cum a spus și tata...”
Ianis Hagi a jucat în ambele meciuri amicale ale echipei naționale, dar nu a fost titular nici cu Irlanda de Nord, nici contra Columbiei, prezența sa la Euro 2024 fiind pusă sub semnul...
A murit o legendă a sportului românesc, cu 7 titluri naționale. Anunțul clubului Dinamo
A murit o legendă a sportului românesc, cu 7 titluri naționale. Anunțul clubului Dinamo
Clubul Sportiv Dinamo a anunţat, joi, decesul profesorului Horaţiu Giurgiu (85 de ani), o legendă a baschetului românesc şi a CS Dinamo. Antrenorul cunoscut de apropiați sub numele de...
#Mircea Rednic, #nationala, #Dinamo, #Cosmin Contra , #stiri fotbal