Mircea Lucescu si Ronald Koeman, dialog savuros pe marginea terenului. Ce secrete a aflat romanul: "E o nebunie"

Miercuri, 25 Noiembrie 2020, ora 11:03
4273 citiri
Mircea Lucescu si Ronald Koeman, dialog savuros pe marginea terenului. Ce secrete a aflat romanul: "E o nebunie"
Mircea Lucescu si Ronald Koeman

Antrenorii echipelor FC Barcelona si Dinamo Kiev, Ronald Koeman, respectiv Mircea Lucescu, au avut o discutie inaintea meciului direct de marti, din Ucraina, care a fost surprinsa de jurnalistii spanioli, conform news.ro.

Potrivit marca.com, olandezul i-a spus omologului sau ca fundasul central, Gerard Pique, ar putea lipsi de pe teren patru-cinci luni. Aceasta dezvaluire vine dupa ce Barcelona s-a abtinut sa ofere un timp estimativ de recuperare in cazul lui Pique.

"Am vazut meciul (n.r. - cu Atletico Madrid) si ai jucat bine in prima repriza, fotbalul tau a fost foarte bun", i-a spus Lucescu lui Koeman, potrivit Movistar.

"Sunt foarte buni si puternici din punct de vedere defensiv", i-a raspuns Koeman lui Lucescu.

"Ai avut sanse sa inscrii", a continuat Lucescu.

"Da, da si am avut ghinion cu accidentarile. Ansu Fati va fi in jur de trei luni. Pique ar putea fi patru sau cinci luni. Sergi Roberto va fi doua luni. Dar stii, tu ai aceeasi problema. E o nebunie", a spus Koeman.

Fundasul Gerard Pique a suferit o entorsa de gradul 3 la ligamentul lateral intern si o leziune a ligamentului incrucisat anterior, in meciul din campionat cu Atletico Madrid, scor 0-1.

Clubul catalan nu a precizat cat va lipsi Pique de pe teren, dar Marca estima ca el nu va juca intre trei si cinci luni.

Dinamo Kiev, echipa antrenata de Mircea Lucescu, a fost invinsa, marti, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 (0-0), de FC Barcelona, in etapa a IV-a a Grupei G a Ligii Campionilor. De la FC Barcelona au lipsit mai multi jucatori importanti, intre care Leo Messi, menajat, Ansu Fati si Gerard Piquet, accidentati. Antoine Griezmann, Jordi Alba si Ousmane Dembele au inceput partida ca rezerve.

In celalalt meci al grupei, Juventus a invins, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, pe Ferencvaros, dupa un gol al lui Morata, marcat in prelungiri, astfel ca torinezii si catalanii s-au calificat in optimile de finala ale competitiei.

Antrenorul celor de la FC Barcelona a făcut anunțul mult așteptat. Ce a discutat cu președintele
Antrenorul celor de la FC Barcelona a făcut anunțul mult așteptat. Ce a discutat cu președintele
Antrenorul FC Barcelona Xavi este unul dintre personajele cele mai iubite de suporterii catalani având în vedere faptul că a fost jucător pe Camp Nou. Totuși, acesta fost la un pas să...
Antrenorul FC Barcelona, aproape de demisie. Cum l-a convins președintele să rămână
Antrenorul FC Barcelona, aproape de demisie. Cum l-a convins președintele să rămână
Joan Laporta, președintele FC Barcelona a reușit să îl convingă pe Xavi să nu demisioneze. Rafa Yuste, vicepreședintele Barcelonei, a explicat exact cum au decurs discuțiile cu antrenorul...
#mircea lucescu, #Ronald Koeman, #fc barcelona, #dinamo kiev , #stiri fotbal