Mihai Stoica revine in forta la FCSB si promite razbunare: "Asta nu se va mai intampla!"

Miercuri, 26 Mai 2021, ora 13:05
2498 citiri
Mihai Stoica revine in forta la FCSB si promite razbunare: "Asta nu se va mai intampla!"
Mihai Stoica

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a scris, miercuri, pe Facebook, ca nu este implicat in politica de transferuri a clubului si a subliniat ca din sezonul viitor va fi mai implicat in aparitiile din presa, in contextul in care finantatorul Gigi Becali a anuntat ca nu va mai face acest lucru.

"A fost un sezon extrem de dificil. Faptul ca n-am avut posibilitatea sa jucam meciurile importante pe Arena Nationala (dintre cele 6 cu CFR, Craiova, Sepsi am jucat doar unul in care am spulberat campioana chiar si fara Dennis Man) a contat enorm.

Asa cum au contat si Covidul (care ne-a scos din Europa), blestemul accidentarilor, Kovacs (cu CFR, Viitorul, Craiova), Popa (cu Sibiul), Calin (la Sf Gheorghe). In conditii normale, sau macar cu VAR, cred ca am fi reusit sa castigam titlul chiar si fara Man si Coman.

Sigur, si noi am facut greseli. Le-am constientizat, incercam sa nu le repetam. Despre plusuri nu e cazul sa vorbim acum, desi au fost, doar daca ne gandim la aparitia lui Octavian Popescu. Dezamagirea e mare si poate fi stearsa doar daca ne vom califica in grupe si/sau vom domina categoric intrecerea intern", a scris Stoica pe Facebook.

"Despre activitatea mea, care a devenit un subiect foarte mediatizat, vreau sa fiu foarte clar. Nu sunt implicat deloc in politica de transferuri, nici in numirea antrenorului. Asta nu inseamna ca nu sprijin 100% staff-ul tehnic si absolut toti jucatorii care compun lotul, asa cum am facut-o mereu in cei aproape 30 ani de cariera.

In rest, ma ocup doar de organizare si de monitorizarea jucatorilor din academie pe care-i consider de perspectiva. Promit insa suporterilor ca din prima zi a sezonului viitor - sau poate chiar mai devreme - voi reveni in peisajul media, mai ales ca patronul mi-a adus la cunostinta ca nu va mai discuta deloc cu presa. Mi s-a reprosat, pe buna dreptate, ca am lasat echipa fara scut. Asta nu se va mai intampla!", a adaugat el.

Răzvan Burleanu anunț de ultimă oră despre FCSB. Cuvintele surprinzătoare despre Meme Stoica și Pintilii
Răzvan Burleanu anunț de ultimă oră despre FCSB. Cuvintele surprinzătoare despre Meme Stoica și Pintilii
Patronul FCSB Gigi Becali și șeful FRF, Răzvan Burleanu, nu au fost niciodată în cele mai bune relații. Pentru Becali, Răzvan Burleanu a fost mereu un adversar, și l-a criticat pe acesta de...
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
#Mihai Stoica, #FCSB, #Gigi Becali, #razbunare , #FCSB