Promisiunea facuta de Mihai Stoica dupa meciul Backa Topola - FCSB: "Copii, m-ati convins!"

Vineri, 18 Septembrie 2020, ora 09:12
5826 citiri
Promisiunea facuta de Mihai Stoica dupa meciul Backa Topola - FCSB: "Copii, m-ati convins!"

Mihai Stoica a notat pe Facebook, dupa victoria obtinuta de FCSB in Serbia, in preliminariile Ligii Europa, cu un lot afectat puternic de coronavirus, ca echipa a avut o prestatie remarcabila si ca tinerii jucatori care au evoluat l-au convins.

El a mentionat ca dupa ce va invinge Covid-19 se va reintoarce in functia in care a obtinut "cele mai mari performante ale unul club romanesc dupa 1989: si va apara echipa.

"Luasem decizia de a nu mai iesi niciodata in presa, de a amenda, rar, anumite exagerari ale presei si ale oponentilor doar in acest spatiu. Problemele personale ma convinsesera ca e mai bine asa. Si, strict pentru mine, era.

Remarcabila prestatie ale acestor copii, faptul ca n-au capotat nici in asemenea conditii, ca au predat o lectie de barbatie si sacrificiu (fa-te bine repede, Florinele!) tocmai in patria razboinicilor nr 1 ai Europei, fiind montati impecabil de cel mai mare luptator stelist al ultimului deceniu, Mihai Pintilii si - nu in ultimul rand - linsajul mediatic la care am fost supusi, in ultima vreme mi-au schimbat radical decizia!

Promit in fata intregii suflari ros-albastre ca - dupa ce voi invinge acest virus parsiv, cu care am meci 1 la 1 de 10 zile - ma voi reintoarce in functia in care am obtinut cele mai mari performante ale unul club romanesc dupa 1989 si voi apara aceasta echipa tanara, talentata si iubita de milioane de romani! Copiii, m-ati convins, nu va mai las singuri cate zile voi avea in aceasta viata!!!", este mesajul lui Mihai Stoica.

Formatia FCSB, cu lotul afectat puternic de coronavirus, s-a calificat, joi, in turul trei preliminar al Ligii Europa, trecand in turul doi de echipa sarba Backa Topola, scor 5-4 la loviturile de departajare, dupa ce la finalul prelungirilor scorul a fost 6-6.

Sarbii au condus cu 2-0, apoi au ramas in inferioritate numerica si au reusit totusi sa inscrie de patru ori. De la Backa au fost eliminati doi jucatori (Ponjevic '44 si Siladji '103). Trei dintre golurile inscrise in inferioritate numerica de Backa au venit la un minut dupa goluri marcate de FCSB.

La finalul prelungirilor, scorul a fost 6-6, golurile fiind inscrise de Milicevic '11, Duronjic '14, Antonic '51, Tomanovic '90+4, '117 si Tumbasevic '105+1 pentru gazde, respectiv Coman '25, Man '50, '63 (penalti), '105, Balaz '90+3 (autogol) si Petre '108 pentru FCSB. Penaltiul a fost acordat pentru un fault la Coman.

La loviturile de departajare, portarul echipei FCSB, Razvan Ducan, a aparat lovitura lui Banjac, de la Backa Topola. Pentru Backa au inscris Tomanovic, Zec, Antonic si Djuric. Pentru FCSB au marcat Morutan, Perianu, Pantiru, Petre si Man.

Florinel Coman a parasat terenul accidentat, in minutul 73.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Pe cine sună Meme Stoica primul dacă FCSB câștigă titlul. Ce zice el, aia facem!
Pe cine sună Meme Stoica primul dacă FCSB câștigă titlul. Ce zice el, aia facem!
FCSB este aproape de a câștiga titlul după mulți ani iar mai mulți jucători din echipă sunt în vizorul selecționerului Edi Iordănescu pentru Campionatul European din Germania....
Mihai Pintilii, antrenorul de facto al FCSB, spune cine este cel mai bun jucător al echipei. Are ceva deosebit, poate juca oriunde
Mihai Pintilii, antrenorul de facto al FCSB, spune cine este cel mai bun jucător al echipei. Are ceva deosebit, poate juca oriunde
Mihai Pintilii, antrenorul real al FCSB, deși oficial este Elyas Charalambous, a vorbit despre jucătorii talentați ai echipei. Mihai Pintilii a indicat care este cel mai bun jucător al...
#Mihai Stoica, #FCSB , #stiri fotbal
Comentarii
Poza Raudemusca
Raudemusca
rank 1
Cam optimist derbedeul. Ce bucurie ar fi sa-l rapuna Covidu
Poza MureSteaua
MureSteaua
rank 1