Meciul Petrolul-Rapid se va juca sambata, dupa ce jucatorii ploiesteni au fost testati negativ

Miercuri, 08 Iulie 2020, ora 17:081673 citiri
Meciul Petrolul-Rapid se va juca sambata, dupa ce jucatorii ploiesteni au fost testati negativ
Foto: Facebook / FC Petrolul Ploiesti

Federatia Romana de Fotbal a anuntat, miercuri, pe site-ul sau oficial, programarea partidei Petrolul Ploiesti - FC Rapid, din a doua etapa a play-off-ului Ligii II-a, dupa ce jucatorii clubului prahovean au fost testati negativ la coronavirus.

Nu au fost supusi testarii cei 5 jucatori si magazinerul echipei care au fost depistati pozitiv saptamana trecuta.

"Partida FC Petrolul - Fotbal Club Rapid din etapa a doua a play-off-ului se va disputa conform programarii initiale, sambata, 11 iulie, de la ora 20:15.

Exceptand persoanele din cadrul clubului FC Petrolul depistate pozitiv cu virusul SARS-CoV-2 inainte de reluarea Ligii 2, toti ceilalti jucatori din lot si membrii ai staff-ului au primit rezultat negativ la ultimele teste efectuate.

Prin urmare, Directia de Sanatate Publica a aprobat reluarea antrenamentelor clubului si, astfel, permite disputarea jocului programat la finalul saptamanii. Jocul ramas restant din prima runda a play-off-ului, UTA Arad - FC Petrolul, va fi reprogramat la o data ulterioara", se mentioneaza pe site-ul citat.

FRF mentioneaza ca persoanele din cadrul clubului prahovean depistate pozitiv la testari sunt asimptomatice si se afla izolate la domiciliu. Pentru a-si putea relua activitatea, acestea vor intra pe un alt circuit cu multiple retestari in urmatoarea perioada.

La 2 iulie, Federatia Romana de Fotbal anunta ca sase angajati ai clubului de fotbal Petrolul Ploiesti au fost testati pozitiv la COVID-19, meciul gruparii prahovene cu UTA Arad, programat, la 4 iulie, in prima etapa a play-off-ului Ligii a II-a, fiind amanat. Directia de Sanatate Publica Prahova a demarat o ancheta epidemiologica la clubul din Ploiesti.