Meciul Ripensia Timisoara - CS Mioveni, amanat dupa ce la gazde s-au descoperit sase cazuri de infectare cu Covid-19

Vineri, 13 Noiembrie 2020, ora 14:111479 citiri
Meciul Ripensia Timisoara - CS Mioveni, amanat dupa ce la gazde s-au descoperit sase cazuri de infectare cu Covid-19
Foto: Facebook / Ripensia UVT

Clubul Ripensia Timisoara a anuntat, vineri, ca meciul din acest weelkend cu CS Mioveni, din etapa a XII-a a Ligii 2, a fost amanat ca urmare a descoperirii a sase cazuri de infectare cu coornavirus.

Ripensia Timisoara are patru jucatori si doi membri ai stafului tehnic testati pozitiv cu coronavirus.

"In aceasta saptamana, dupa revenirea din deplasarea de la Chiajna, patru jucatori si doi membri ai staff-ului tehnic au prezentat simptome specifice COVID-19. Desi urmatoarea testare a lotului si staff-ului urma sa se desfasoare luni, 16 noiembrie, clubul nostru a decis testarea celor sase persoane.

Rezultatele au relevat ca toti cei sase sunt infectati cu COVID-19. Cum printre cei depistati pozitiv sunt un portar, respectiv antrenorul cu portarii, toti goalkeeper-ii nostri au intrat in izolare, conform adresei primite de la DSP, iar pentru jocul de maine nu am fi avut niciun portar disponibil", se arata pe site-ul ripensiatimisoara.ro.

Clubul a precizat ca vineri au fost testati toti jucatorii si membrii stafului, mai ales dupa ce inca un portar a prezentat dimineata simptome specifice Covid-19.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News