Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Prima contra intre Sumudica si Gigi Becali: "M-a deranjat ca a zis de datoria de 10.000 de euro". Contractul n-a fost inca semnat

Joi, 20 Mai 2021, ora 16:42
4536 citiri
Prima contra intre Sumudica si Gigi Becali: "M-a deranjat ca a zis de datoria de 10.000 de euro". Contractul n-a fost inca semnat
Marius Sumudica

Antrenorul Marius Sumudica a declarat joi ca exista interes din partea clubului FCSB si urmeaza sa se decida intr-o zi sau doua daca va accepta oferta, conform news.ro.

"Deocamdata nu am ce sa discut. Timpul le va rezolva pe toate. Vom vedea in urmatoarele zile. Exista interes din partea clubului FCSB si urmeaza sa ma decid intr-o zi sau doua. Am adunat tot staful, sa discutam si sa luam cea mai buna decizie. Eu de fiecare data am tinut cont de parerea stafului meu, cu care lucrez de cinci ani, niciodata nu am lasat pe cineva afara. Ne vom strange, vom discuta si vom lua cea mai buna decizie in momentul de fata.

Nu e singura oferta, din tara nu mai am nicio oferta in afara de cea de la FCSB. Nu am avut nicio oferta de la Craiova. Sunt un antrenor profesionist, care doresc sa fiu alaturi de familie, asta m-ar tine cel mai mult sa raman in tara. I-a fost foarte greu si sotiei mele. Am ajuns la o varsta, am 50 de ani, fiecare vrea o viata linistita, vreau sa dorm cu familia mea in pat, nu sa fug dupa bani. Sunt casatorit de 27 de ani, nu am avut viata dubla sau alte probleme, imi respect familia, copiii, si asta e primul lucru la care ma gandesc.

M-a deranjat ca Gigi Becali zis de datoria de 10.000 de euro, a fost pentru cineva care avea nevoie de tratament in China, i-am cerut ajutor, nu aveam banii respectivi in casa, eram in Turcia. Nu aveam nevoie sa ma imprumut de la Becali, am o situatie financiara buna, dar a fost o situatie speciala.

Eu consider ca jucatorii sunt antrenati saptamana de saptamana de un staf, nu de Gigi Becali. Acum ca spune lumea ca Gigi face schimbarile sau vorbeste cu antrenorul la pauza, eu nu sunt genul asta. Cu mine e exclus sa se faca schimbarile", a declarat Sumudica la Digisport.

Sumudica a afirmat ca este foarte dezamagit pentru ca nu a fost contactat de Rapid: "Sunt foarte dezamagit, fiindca ma asteptam sa fiu unul dintre antrenorii contactati de acest club, avand in vederea valorea mea si experienta. Nu mi s-a facut nicio propunere. Sper ca Mihai Iosif sa aiba performante pe prima scena fotbalistica. Aceasta oferta de la FCSB m-a pus pe ganduri".

Patronul FCSB, Gigi Becali, a anuntat, miercuri, ca Marius Sumudica va fi antrenorul echipei, din sezonul viitor, dupa ce Anton Petrea a refuzat sa continue. El a anuntat si detaliile contractului pe care il va avea Marius Sumudica la echipa lui, prima cea mai mare, de 500.000 de euro, urmand a fi pentru calificarea in grupele Ligii Campionilor.

Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
#Marius Sumudica, #Gigi Becali, #FCSB , #stiri fotbal