Marius Sumudica, salvat de regulamentul UEFA: "Nu ma puneti intr-o situatie proasta"

Miercuri, 14 Iulie 2021, ora 08:35
4263 citiri
Marius Sumudica, salvat de regulamentul UEFA: "Nu ma puneti intr-o situatie proasta"
Marius Sumudica

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Marius Sumudica, a declarat marti seara, dupa meciul retur cu Borac Banja Luka, ca se afla la conducerea formatiei clujene de o luna, interval in care s-au jucat trei meciuri oficiale, dar niciodata nu a avut atat de multe ocazii de a marca. El a subliniat insa si faptul ca este necesara mai multa concentrare la finalizare, conform news.ro.

"In primul rand vreau sa felicit publicul de aici. Mi-as dori sa am si eu un public la fel la Cluj, sa am suporterii alaturi de mine, pentru ca astazi s-a vazut clar ceea ce inseamna aportul suporterilor. Si la unele decizii ale arbitrilor s-a vazut presiunea pusa din partea publicului, dar toata lumea poate sa greseasca.

Asta e viata. Intr-un final, cred ca s-a calificat echipa mai buna. Am jucat un fotbal bun. Cred ca trebuia sa inchidem aceasta calificare in primul rand din prima mansa, cand am avut o sumedenie de ocazii, Astazi la fel, am avut peste 9 sau 10 ocazii mari de a marca, dintre care doua bare. Asta-i fotbalul.

Era in ultimul minut, la alunecara lui Cestor, sa ajungem iar la penalty-uri, la o loterie. Vreau sa felicit si echipa adversa si le doresc sa aiba acelasi succes pe care l-au avut anul acesta si la anul.

Vreau sa scot in evidenta dorinta jucatorilor mei de a se califica. Sunt antrenorul acestei echipe de o luna, in care am disputat trei meciuri oficiale, dar niciodata in viata mea n-am avut atatea ocazii de a marca. Niciodata. Si sunt antrenor de 17 ani. Am avut peste 30 de situatii de a marca in cele trei meciuri, ceea ce inseamna ca echipa joaca. E datoria mea sa-i duc pana acolo, dar de-acolo trebuie sa fim mai concentrati. Am marcat un gol superb de la distanta si n-am fost in stare sa marcam de la un metru sau doi metri", a spus Sumudica.

Intrebat in legatura cu faptul ca CFR Cluj a ajuns in turul 2 preliminar al LC beneficiind si de renuntarea la regula golului marcat in deplasare, Marius Sumudica a raspuns: "Daca nu era scoasa aceasta regula la Cluj trebuia sa fie vreo 7-1 si azi trebuia sa fie vreo 6,7 - 0, fara sa marcheze ei. Trebuie sa fii realist. Nu ma puneti intr-o situatie proasta, sa va dau raspunsul gresit. Pentru ca va respect si respect aceasta tara".

CFR Cluj s-a calificat in turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor, desi a pierdut mansa retur disputata, marti, in deplasare, scor 1-2 (0-0, 0-2), dupa prelungiri, cu Borac Banja Luka.

Dupa 3-1, acasa, clujenii au fost condusi cu 2-0 la finalul primelor 90 de minute, in deplasare, si erau eliminati daca UEFA nu schimba regulamentul. Din sezonul 2021/2022, golul/golurile marcate in deplasare nu conteaza mai mult decat cele inscrise pe teren propriu. Astfel, la scorul general de 3-3, partida de la Banja Luka a intrat in prelungiri. Chipciu a reusit sa inscrie in minutul 118 golul calificarii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Planul fenomenal la care lucrează Dan Șucu. Și-a propus aducerea unui nume uriaș la Rapid
Planul fenomenal la care lucrează Dan Șucu. Și-a propus aducerea unui nume uriaș la Rapid
După "falimentul" proiectului Cristiano Bergodi, acționarul majoritar al Rapidului, Dan Șucu, lucrează la un plan nou pentru Rapid. Conform informațiilor furnizate de jurnalistul Sorin...
Rapid caută antrenor. Singurul român luat în calcul. Cine va pregăti echipa pentru meciul cu FCSB
Rapid caută antrenor. Singurul român luat în calcul. Cine va pregăti echipa pentru meciul cu FCSB
FC Rapid s-a despărţit de comun acord de antrenorul italian Cristiano Bergodi, după o serie negativă de patru înfrângeri consecutive, în primele patru etape ale Play-Off-ului. În urma...
#Marius Sumudica, #CFR Cluj, #regulament, #UEFA , #stiri fotbal
Comentarii