Scene de sex fără perdea în ultimul serial dedicat lui Diego Maradona VIDEO

Marti, 23 Noiembrie 2021, ora 09:492588 citiri
Scene de sex fără perdea în ultimul serial dedicat lui Diego Maradona VIDEO
Maradona FOTO Facebook

Maradona: Vis binecuvântat, care poate fi găsit pe Amazon Prime, este "inspirat din fapte reale, cu unele elemente create pentru dramatizare".

Însă, mai degrabă decât să-l arate pe fostul fotbalist argentinian în cea mai strălucitoare formă a sa, ridicând Cupa Mondială pentru țara sa, serialul încearcă să ilustreze prin ceea ce l-a făcut cu adevărat celebru dincolo de terenul de fotbal.

Maradona este portretizat de Juan Palomino, care participă la câteva scene controversate.

Serialul aprofundează relațiile fostului fotbalist, inclusiv căsnicia sa cu Claudia Villafane, și prezintă scene de sex picante și momente emoționante.

De asemenea, este descrisă și lupta lui Maradona cu drogurile.

Cu toate acestea, este prezentată și latura sa generoasă, iar primul episod se încheie cu un Maradona de 15 ani care își mută familia într-o casă din clasa de mijloc, după ce a devenit cel mai tânăr jucător din istoria primei divizii argentiniene.

Maradona: Visul binecuvântat a fost difuzat inițial pe canalul argentinian Canal 9, iar până acum a avut un succes răsunător.

Operațiunea uriașă a fost filmată pe parcursul a 154 de zile, în 100 de locații din cinci țări, pe parcursul a zece luni.

Iar de când s-a mutat pe Prime, a ajuns la audiențe din 240 de țări din întreaga lume.

Trailerul oficial a fost vizionat de aproximativ 14 milioane de persoane..

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News