Managerul FCSB, Mihai Stoica: "DSP, daca ne carantina, incalca legea". Meciul amical organizat pe ultima suta de metri

Joi, 14 Ianuarie 2021, ora 20:23
2438 citiri
Managerul FCSB, Mihai Stoica: "DSP, daca ne carantina, incalca legea". Meciul amical organizat pe ultima suta de metri
Mihai Stoica

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a declarat joi, la Digi Sport, ca DSP ar fi incalcat legea daca ar fi dispus ca echipa sa intre in carantina la revenirea in Romania dupa stagiul de pregatire din Antalya, conform news.ro.

Dialogul dintre Stoica si moderatorul emisiunii Digi Sport Special a inceput tensionat, insa apoi oficialul FCSB a explicat in ce a constat cantonamentul echipei in Turcia si conditiile foarte stricte de la hotel.

"DSP, daca ne carantina, incalca legea. Interesati-va, studiati legile, lasati scrisorile astea hilare trimse guvernului turc, petitiiile trimise institutiilor statului, studiati legea. Corendon Cup este competitia la care am participat. Adversarii nostri au jucat in echipament complet albastru. Da, are un nume adversarul nostru, o sa-l gasiti pe pagina noastra oficiala. Am realizat ca e mult mai bine pentru jucatori sa jucam un singur meci, pentru cei care nu vor evolua din primul minut in meciul cu Astra", a spus Mihai Stoica, spunand ca recomanda ca jurnalistii sa se uite pe canalele oficiale ale echipei, unde vor aparea detalii.

"N-am publicat aseara pentru ca eram convins ca se va afla oricum si am vrut sa vad daca pot sa am incredere in 51 de oameni care au facut parte din delegatia noastra. Putem sa pastram si noi un secret? Spre surprinderea mea nimeni nu stie cu cine am jucat. Si am jucat. Si o sa vedeti", a adaugat el.

Mihai Stoica a explicat apoi ca FCSB a jucat miercuri un meci cu Kemerspor, o echipa de liga a treia din Turcia: "Puteam sa jucam de exemplu cu Slovan Liberec. Ar fi trebuit sa jucam cu Eskisehirspor, nu au obtinut la timp aprobarea federatiei, si am jucat aseara, la la ora 17.00 ora locala cu Kemerspor, am castigat 3-2. O sa pun niste fotografii si niste secvente din meci. A fost o competitie organizata de cei care ne-au facilitat sederea in Turcia".

"Gloria Sports Arena are masuri foarte stricte, nu ai cum sa te infectezi, nu intri in contact cu nimeni. Nu va puteti imagina, totul igienizat la maximum, nu a existat particica din hotel care sa nu aiba masti peste tot si nebulizatoare peste tot. Exista un text de lege pe care DSP trebuia sa-l incalce ca sa dicteze carantinarea noastra. Universitatea Craiova am inteles ca a jucat in zona galbena in Romania, la Mogosoaia, cu Chindia Targoviste. Asta nu e interesant? S-a expus mai mult decat noi? Am inteles ca au mers cu trenul. Cu tot respectul pentru celelalte competitoare, a costat mai mult de 100.000 de euro, atat a costat cantonamentul nostru. Doar charterul a costat 30.000 de euro. Au fost 200 de locuri si am fost 50 de persoane, adica unul pe patru locuri. Fiecare a incercat sa se pregateasca asa cum s-a gandit, asa cum poate. Noi tot timpul am ales cele mai bune conditii", a incheiat Stoica.

Echipa FCSB, care s-a pregatit in ultimele zile in Turcia, la Belek, a revenit joi in Romania.

In ultimele zile, au existat discutii cu privire la ce trebuie sa faca echipa la sosirea in tara, si anume daca va trebui sa intre in carantina. Gigi Becali declara la 7 ianuarie ca echipa nu ar fi plecat daca nu s-ar fi asigurat ca va fi totul in regula la revenire si ca la sosirea in tara se va da o declaratie si se va evita carantina deoarece FCSB s-ar incadra intr-o prevedere referitoare la formatiile care participa la competitii sportive in afara tarii.

FCSB are programat vineri, la ora 20.00, un meci pe teren propriu cu Astra Giurgiu, in etapa a XVI-a a Ligii I.

Răzvan Burleanu anunț de ultimă oră despre FCSB. Cuvintele surprinzătoare despre Meme Stoica și Pintilii
Răzvan Burleanu anunț de ultimă oră despre FCSB. Cuvintele surprinzătoare despre Meme Stoica și Pintilii
Patronul FCSB Gigi Becali și șeful FRF, Răzvan Burleanu, nu au fost niciodată în cele mai bune relații. Pentru Becali, Răzvan Burleanu a fost mereu un adversar, și l-a criticat pe acesta de...
Un patron din prima ligă demontează acuzațiile de blat. Am scăpat de mitul FCSB!
Un patron din prima ligă demontează acuzațiile de blat. Am scăpat de mitul FCSB!
Sepsi avea un istoric negativ cu FCSB, bifând 7 înfrângeri consecutive în fața roș-albaștrilor. Patronul covăsnenilor, Laszlo Dioszegi, cunoscut și pentru lanțul de brutării pe care...
#Mihai Stoica, #FCSB, #Turcia, #carantina , #stiri fotbal