Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Fotbal > suporteri
A   A   A

Lucescu, avertizat de un lider de grup ultras: "Nu va putea antrena in liniste la Dinamo Kiev"

Lucescu, avertizat de un lider de grup ultras: "Nu va putea antrena in liniste la Dinamo Kiev"
Foto: Facebook / Dinamo Kyiv
Alexei "Dexter", liderul unui grup ultras de suporteri ai echipei Dinamo Kiev, il avertizeaza pe tehnicianul Mircea Lucescu ca fanii sunt in continuare impotriva lui si ca nu va putea antrena in liniste echipa.

"Fanii sunt impotriva numirii unui antrenor care a turnat multa mizerie pe clubul de fotbal Dinamo Kiev si pe Ucraina si care de-a lungul carierei sale a fost fara scrupule, alunecos si nu si-a tinut cuvantul.

Astea sunt valabile nu numai carierei la Sahtior. Asa a fost si cand a trecut de la Galatasaray la Besiktas. In Rusia, el a spus ca totul este gresit pentru el, a dat cu caciula de pamant si asa mai departe.

Comportamentul sau nu este demn, este inacceptabil. Nu ne dorim o persoana care sa aiba o reputatie atat de patata la carma lui Dinamo. Nu intelegem de ce el, la 75 de ani, are nevoie de acest stres. O sa fie o tensiune constanta, la toate jocurile. Pentru fiecare esec, va fi criticat. Nu va putea antrena in liniste.
Chiar daca nu vor permite accesul fanilor pe stadion - ceea ce nu vreau sa cred - jurnalistii vor pune presiune, fostii jucatori vor pune presiune. Iar aceasta presiune afecteaza intreaga echipa. Poate ca aceasta a fost o provocare deliberata. Nu exclud o astfel de nuanta. Problemele trebuie abordate pe masura ce apar. Nu merita sa spunem acum ce vom face intr-o situatie sau alta.

Desigur, ne gandim in avans la toate optiunile posibile. Pana la urma, nimeni nu a crezut in numirea lui Lucescu", a declarat el.

Fost 12 ani antrenor al rivalei Sahtior Donetk, Mircea Lucescu a semnat, saptamana trecuta, un contract pe doua sezoane cu Dinamo Kiev, insa numirea lui a fost contestata de fanii echipei ucrainene. Luni, el a anuntat ca renunta la echipa, dar marti a plecat la Kiev pentru o noua discutie cu presedintele Igor Surkis si a inceput deja munca la noua sa grupare.
Facebook ShareTweet
 Sambata, 01 August 2020, ora 10:18

 Articol citit de 1142 ori

Citeste si: