Lovitură primită de Real Madrid! Pedeapsă cu închisoarea pentru vedeta echipei? Scandalul sexual în care a fost implicat jucătorul

Joi, 21 Octombrie 2021, ora 20:35 3180 citiri
Karim Benzema

Parchetul din Versailles a cerut, joi, o pedeapsă de zece luni de închisoare cu suspendare şi o amendă de 75.000 de euro pentru Karim Benzema în cazul “sextape” al lui Mathieu Valbuena, informează L’Equipe.

Procurorii şi-au prezentat rechizitoriul, în a doua zi a procesului, după ce au fost audiate câteva persoane.

Benzema este acuzat de complicitate la tentativă de şantaj.

Pentru Mustapha Zouaoui, considerat principal vinovat în acest caz, procurorii au cerut patru ani de închisoare cu executare şi o amendă de 15.000 de euro. Pentru un presupus complice, Karim Zenati, s-au cerut doi ani de închisoare cu executare şi o amendă de 5.000 de euro.

Urmează să ia cuvântul apărarea. Având în vedere durata estimată a pledoariilor, tribunalul va anunţa o decizie cel târziu vineri.

Avocaţii lui Valbuena cer şi 150.000 de euro daune pentru prejudiciul moral suferit de clientul lor.

Benzema este acuzat că l-ar fi determinat pe fostul său coechipier din echipa Franţei să plătească persoanele care au ameninţat că vor dezvălui un videoclip intim în care apare.

În noiembrie 2015, fostul internaţional francez Djibril Cisse şi alte trei persoane erau reţinuţi într-un caz de şantaj care îl viza pe Valbuena. Cisse i-ar fi cerut bani lui Valbuena pentru a nu da publicităţii o înregistrare video în care conaţionalul său apare în momente intime cu prietena sa. Ulterior, Cisse a fost eliberat şi exonerat de orice vină.

Benzema era acuzat că ar fi fost intermediar între şantajişti şi Valbuena.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News