Veste teribila pentru portarul titular al echipei Liverpool. Tatal lui Alisson Becker a fost gasit mort intr-un lac de acumulare

Joi, 25 Februarie 2021, ora 08:51
2823 citiri
Veste teribila pentru portarul titular al echipei Liverpool. Tatal lui Alisson Becker a fost gasit mort intr-un lac de acumulare
Portarul Alisson, alaturi de tatal sau

Jose Agostinho Becker, tatal portarilor Alisson (Liverpool) si Muriel (Fluminense), a fost gasit mort miercuri, 24 februarie, intr-un lac de acumulare de langa Lavras do Sul, la ceva mai mult de 300 de kilometri de Porto Alegre, in statul brazilian Rio Grande do Sul, informeaza lefigaro.fr.

Barbatul de 54 de ani a fost dat disparut in cursul dupa-amiezii de miercuri, iar corpul sau a fost gasit noaptea de catre un angajat al proprietatii familiei Becker, aflata pe malul lacului de acumulare.

"Clubul de fotbal Fluminense regreta profund moartea lui Jose Agostinho Becker, tatal portarilor Muriel si Alisson. Le dorim tuturor prietenilor si familiei toata forta", se arata intr-un mesaj postat pe contul de Twitter al clubului Fluminense.

"Cu mare tristete am aflat vestea mortii lui Jose Agostinho Becker, tatal fostilor nostri portari Alisson si Muriel", a precizat Internacional Porto Alegre, care a transmis "putere familiei si prietenilor lor in acest moment de mare durere".

Becker senior a avut o influenta importanta asupra carierei fiilor sai. El a fost portar la o echipa de amatori in orasul Rio Grande do Sul cand cei doi copii erau mici.

Format la Internacional Porto Alegre, unde a jucat pana in 2016, Alisson Becker, 28 de ani si 44 de selectii la echipa nationala, a trecut la AS Roma, ca parte a primei sale experiente europene, inainte de a ajunge la Liverpool, in 2018, pentru ceea ce a fost o suma record in transferurile portarilor, 62,5 milioane euro. El a aparat poarta echipei Liverpool de 115 ori pana in prezent, castigand Liga Campionilor in 2019 si Premier League anul urmator.

Muriel, 34 de ani, a jucat si el la International. Dupa mai multe imprumuturi in Brazilia, fostul international U20 brazilian a ajuns in Europa, la clubul portughez Belenenses, pentru care a evoluat intre 2017 si 2019, inainte de a se intoarce in Brazilia, la Fluminense.

Final de cariera? Povestea de viata uluitoare a lui Tiger Woods. Si-a inselat sotia cu 121 de femei

VIDEO Primele imagini cu Simona Halep la vaccinul anti COVID-19. "Sper ca poate sa convinga si alte persoane"

Roman Abramovich isi construieste cel mai tare iaht din lume. Ce facilitati are si cat il va costa ambarcatiunea

Faimosul Romario a revenit pe teren, la 58 de ani: ”Va veni targa să mă ia...”
Faimosul Romario a revenit pe teren, la 58 de ani: ”Va veni targa să mă ia...”
Starul brazilian Romario, în vârstă de 58 de ani, care şi-a anunţat revenirea pe teren la clubul pe care îl prezidează, America, din Rio de Janeiro, s-a antrenat pentru prima dată în 16...
Anunțul surprinzător făcut de vedeta lui Liverpool. E supărat pe coechipieri după ultimul eșec
Anunțul surprinzător făcut de vedeta lui Liverpool. E supărat pe coechipieri după ultimul eșec
Toată lumea trebuie să se uite în oglindă, a declarat căpitanul echipei Liverpool, Virgil Van Dijk, care le-a comunicat coechipierilor săi că trebuie să se schimbe dacă vor să câștige...
#liverpool, #tragedie, #Alisson, #Brazilia , #stiri fotbal