Situatie bizara in optimile Ligii Campionilor. Unde s-ar putea juca meciul Monchengladbach - Manchester City

Sambata, 06 Februarie 2021, ora 10:32
2070 citiri
Situatie bizara in optimile Ligii Campionilor. Unde s-ar putea juca meciul Monchengladbach - Manchester City
Manchester City

Echipa germana de fotbal Borussia Moenchengladbach studiaza alternativa de a muta in Danemarca partida cu Manchester City, din prima mansa a optimilor de finala ale Ligii Campionilor, in cazul in care formatiei engleze i se va refuza intrarea in Germania, conform agerpres.ro.

Moenchengladbach a reactionat astfel preventiv, dupa ce campioanei Angliei, FC Liverpool, i s-a refuzat intrarea pe teritoriul german in vederea meciului cu RB Leipzig, programat pe 16 februarie.

Gruparea din Bundesliga a contactat in acest sens clubul FC Midtjylland, pentru a evalua posibilitatea de a muta partida cu Manchester City pe terenul gruparii daneze de prima liga.

Informatia a fost confirmata de presa daneza, care citeaza surse din cadrul clubului FC Midtjylland, pecizeaza EFE.

In prezent nu se permite intrarea in Germania a persoanelor care provin din tari in care exista o inalta raspandire a noilor tulpini ale coronavirusului, printre care se afla si Marea Britanie.

Situatia Borussiei Moenchengladbach este diferita, totusi, de cea a lui RB Leipzig, deoarece meciul cu Manchester City este programat pe 24 februarie, in timp ce interdictia impusa de autoritatile germane este valabila in principiu pana pe 17 februarie.

Insa, daca aceasta interdictie va fi prelungita, Moenchengladbach se va confrunta cu o situatie similara in care se afla acum RB Leipzig, nevoita sa dispute Liverpool pe teren neutru si sa suporte costurile suplimentare generate de aceasta mutare.

O alta varianta ar fi ca meciul tur sa se dispute in Anglia, cu speranta ca situatia se va schimba pana la partida retur, programata pe 10 martie. Pentru aceasta este nevoie, insa, de acordul celor de la Liverpool.

In orice caz, daca cei de la Leipzig nu vor gasi o solutie, UEFA ar putea acorda victoria la masa verde pentru Liverpool (0-3).

VIDEO Hagi la 56 de ani: Topul perlelor scoase de Regele fotbalului nostru

FOTO Nevasta lui Cristiano Ronaldo a avut o aventura cu un tanar din "Insula ispitelor"

FOTO Poza istorica publicata de Nadia Comaneci, de acum 46 de ani

FOTO Mihai Stoica, o noua ironie dura la adresa dinamovistilor

FOTO Provocatoare pe acoperis! Cu ce si-a umplut timpul o tenismena de top in carantina

Manchester City, victorie mare în lupta pentru titlu în Premier League
Manchester City, victorie mare în lupta pentru titlu în Premier League
Echipa engleză Manchester City a învins joi seara, în deplasare, scor 4-0, formaţia Brighton, în ultimul meci al etapei a 34-a din Premier League. „Cetăţenii” lui Guardiola nu au...
O arbitră din România la semifinala Ligii Campionilor, cu Ovidiu Hațegan în camera VAR
O arbitră din România la semifinala Ligii Campionilor, cu Ovidiu Hațegan în camera VAR
O brigadă din România va conduce returul uneia dintre semifinalele UEFA Women’s Champions League, informează FRF. Iuliana Demetrescu se va afla la centru la partida Chelsea – Barcelona,...
#manchester city, #Liga Campionilor, #Monchengladbach, #Danemarca , #stiri fotbal