Reactia lui Pep Guardiola dupa esecul din finala Ligii Campionilor: "Acum vreau sa plec acasa"

Duminica, 30 Mai 2021, ora 09:593603 citiri
Reactia lui Pep Guardiola dupa esecul din finala Ligii Campionilor: "Acum vreau sa plec acasa"
Pep Guardiola

Tehnicianul echipei Manchester City, Josep Guardiola, a declarat sambata seara, dupa finala Ligii Campionilor, ca formatia sa a avut un sezon exceptional si a jucat bine in ultimul act al LC, conform news.ro.

"Am incercat sa aleg cea mai buna echipa pentru a castiga meciul. Am avut ceva dificultati in prima repriza. In a doua a fost mult mai bine. Nu a fost usor impotriva structurii defensive a echipei Chelsea.

As vrea sa spun ca a fost un sezon exceptional pentru noi. Din nefericire, nu am putut castiga trofeul. Am incercat, dar nu am reusit. Vom munci mai mult de acum incolo. A fost un meci strans. Am facut o finala buna, avand in vedere ca era prima pentru noi.

Am aratat curaj, in special in repriza a doua. Acum vreau sa plec acasa cu familia mea. Apoi voi reveni la club. Va fi cel mai bun club din lume in urmatorii ani", a spus Guardiola, potrivit uefa.com.

Formatia Chelsea Londra a castigat Liga Campionilor, invingand, sambata seara, cu scorul de 1-0, echipa Manchester City, in finala disputata pe stadionul Dragao din Porto.

Chelsea si-a mai adjudecat trofeul in 2012. Golul a fost marcat de Havertz, in minutul 42.