Finala Ligii Campionilor se joaca sambata. Cate bilete au fost scoase la vanzare: "primul venit, primul servit"

Marti, 25 Mai 2021, ora 19:292058 citiri
Finala Ligii Campionilor se joaca sambata. Cate bilete au fost scoase la vanzare: "primul venit, primul servit"
Stadionul din Porto

Estadio do Dragao din Porto poate primi pana la 16.500 de spectatori, la finala Ligii Campionilor, dintre Manchester City si Chelsea, care va avea loc sambata, informeaza AFP, conform news.ro.

Pentru aceasta partida planificata initial la Istanbul si mutata la mijlocul lunii mai in Portugalia, pentru a permite depalsarea suporterilor britanici, UEFA a alocat deja cate 6.000 de bilete finalistelor.

La cei 12.000 de fani ai celor doua echipe se adauga invitatiile acordate in mod traditional de UEFA, precum si 1.700 de bilete rezervate publicului larg, care au fost puse in vanzare incepand de marti, pe principiul "primul venit, primul servit".

Preturile sunt stabilite pentru patru categorii, de la 70 de euro la 600 de euro, fata de un interval de 40 pana la 130 de euro pentru finala Ligii Europa, Manchester United-Villarreal, care va avea loc, miercuri la Gdansk, in Polonia.

Accesul pe stadion se va face cu dovada unui test Covid-19 negativ, iar spectatorii din strainatate vor trebui sa respecte conditiile de intrare pe teritoriul portughez.

Pentru ca Portugalia se afla pe "lista verde" a autoritatilor britanice, nici jucatorii si nici suporterii englezi nu vor trebui sa intre in carantina la intoarcerea acasa.