Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Liga Campionilor fara Cristiano Ronaldo? Juventus a invins campioana Inter, dar tremura pentru un loc la "masa bogatilor"

Duminica, 16 Mai 2021, ora 10:33
2482 citiri
Liga Campionilor fara Cristiano Ronaldo? Juventus a invins campioana Inter, dar tremura pentru un loc la "masa bogatilor"
Cristiano Ronaldo

Echipa Juventus Torino a invins sambata seara cu scorul de 3-2 pe Inter Milano, liderul la zi, in penultima etapa a sezonului din Serie A, rezultat care da sperante torinezilor ca ar putea prinde podiumul la final de campionat, conform agerpres.ro.

Cristiano Ronaldo a deschis scorul pentru gazde in minutul 24, Romelul Lukaku a egalat din penalty, in minutul 35, pentru ca in prelungirile primei parti Cuadrado sa le aduca din nou pe gazde in avantaj in minutul 45+3.

In mitanul secund golurile au venit spre finalul confruntarii. Pe fondul eliminarii, in minutul 55, a lui Rodrigo Betancur, si a presiunii puse pe poarta adversa, oaspetii au egalat in minutul 83 dupa autogolul lui Chiellini. In minutul 88 insa, Juventus a primit un penalty, transformat de acelasi Cuadrado, care a stabilit si scorul final.

De la Inter, Marcelo Brozovic a vazut si el cartonasul rosu in minutul 90+2. La milanezi, portarul Ionut Radu a fost rezerva.

Cu o etapa ramasa, Inter Milano este deja campioana, fiind lider detasat cu 88 de puncte, in timp ce Juventus este pe pozitia a 4-a, cu 75 puncte, la egalitate cu ocupanta locului 3, AC Milan, si la 3 puncte in urma echipei de pe locul 2, Atalanta. In cursa pentru pozitiile de Liga Campionilor (primele patru clasate) se afla si Napoli, pe locul 5, cu 73 de puncte.

De altfel, tot sambata, echipa din Bergamo si-a asigurat prezenta, pentru a treia oara consecutiv, in editia viitoare din Liga Campionilor, dupa ce a trecut cu 4-3, in deplasare, de Genoa.

Pe Stadio Luigi Ferraris, Atalanta a deschis scorul in minutul 9 prin Duvan Zapata, si a mai marcat pana la pauza alte doua goluri, prin Ruslan Malinovskiy (26) si Robin Gosens (44).

Dupa pauza, tot oaspetii au punctat, prin Mario Pasalic (51), insa gazdele au revenit spectaculos si chiar daca nu au reusit sa egaleze, au izbutit trei goluri intr-un interval de 20 de minute: Eldor Shomurodov (48, 84) si Goran Pandev (67, penalty). Atalanta se mentine astfel pe locul 2 in clasament, in timp ce Genoa este pe 14 (din 20), cu 39 puncte.

Pe Stadio Olimpico, in derby-ul roman, AS Roma a invins cu 2-0 pe Lazio. Henrikh Mkhitaryan (42) si Pedro Ledesma (78) au marcat golurile victoriei, Lazio terminand partida cu un om mai putin pe teren dupa ce Francesco Acerbi a vazut cartonasul rosu in minutul 87. In ierarhie, Lazio este insa pe locul 6, cu 67 de puncte, iar AS Roma este cu o pozitie mai jos, cu 61 de puncte.

Alte partide ale etapei vor avea loc duminica si luni.

Daca la varful clasamentului situatia se mai poate inca modifica in functie de rezultatele ultimei etape, Benevento, Crotone si Parma vor evolua din sezonul viitor in Serie B.

S-a stabilit finala Cupei Italiei: gol "scandalos" marcat în a doua semifinală
S-a stabilit finala Cupei Italiei: gol "scandalos" marcat în a doua semifinală
Echipa italiană Atalanta Bergamo a învins miercuri seara, pe teren propriu, scor 4-1, formaţia AC Fiorentina, în semifinalele Cupei Italiei. Atalanta s-a calificat în finala competiţiei....
Calificare dramatică pentru Juventus în finala Cupei Italiei
Calificare dramatică pentru Juventus în finala Cupei Italiei
Juventus Torino s-a calificat în finala Cupei Italiei, după ce a fost învinsă cu 2-1 de Lazio în returul semifinalei de pe Stadio Olimpico, după ce în prima manşă, disputată pe Allianz...
#cristiano ronaldo, #juventus, #Inter, #Liga Campionilor , #stiri fotbal