S-au stabilit ultimele doua calificate in play-off-ul Ligii 1. Cum s-a incheiat duelul la distanta dintre Botosani, Clinceni si Chindia

Vineri, 09 Aprilie 2021, ora 22:50
4434 citiri
S-au stabilit ultimele doua calificate in play-off-ul Ligii 1. Cum s-a incheiat duelul la distanta dintre Botosani, Clinceni si Chindia
FC Botosani s-a calificat in play-off

Academica Clinceni, in premiera, si FC Botosani s-au calificat in play-off, dupa meciurile jucate vineri in deplasare, in etapa a 30-a a Ligii I de fotbal, ultima a sezonului regulat, conform agerpres.ro.

Academica a invins-o pe Dinamo cu scorul de 3-1, dupa ce ilfovenii au marcat golurile in primele 17 minute. Raul Rusescu (4) a deschis scorul, in urma unui corner, Andrei Cordea (11) a majorat diferenta cu un sut la coltul lung, iar francezul Thibault Moulin (17) a reusit primul sau gol in Liga I direct din corner.

Golul de onoare al lui Dinamo a fost semnat de Ricardo Grigore (73), dupa un corner.

Dinamo a avut doua mari ocazii de gol, dar Robert Moldoveanu a ratat incredibil din 6 metri, cu poarta goala (48), iar Vlad Achim (49) a trimis in transversala. Dinamo a terminat meciul in zece oameni, dupa ce fundasul Marco Ehmann a fost eliminat pentru fault in postura de ultim aparator (90+3).

FC Botosani a remizat cu FC Voluntari, 1-1 (1-0), in deplasare. Nord-macedoneanul Stefan Askovski (20) a deschis scorul pentru oaspeti, iar cehul Lukas Droppa (52) a egalat dupa pauza. A fost primul gol al lui Droppa pentru Voluntari.

FC Arges a invins-o pe Chindia cu 3-1 (0-1), la Pitesti. Echipa antrenata de Emil Sandoi a deschis scorul prin Denis Dumitrascu (30), cu un sut splendid din marginea careului. Gazdele au egalat dintr-un penalty usor acordat la un duel intre Dumitrascu si Ionut Nastasie. Golgheterul Cephas Malele a marcat din lovitura de pedeapsa (55). Ionut Nastasie (77) a adus echipa gazda in avantaj, iar atacantul elvetian de origine angoleza a inchis tabela (88), cu al 14-lea sau gol din acest sezon.

FC Dinamo Bucuresti - FC Academica Clinceni 1-3 (0-3), Stadion "Dinamo" - Bucuresti

Au marcat: Ricardo Grigore (73), respectiv Raul Rusescu (4), Andrei Cordea (11), Thibault Moulin (17).

Cartonas rosu: Marco Ehmann (Dinamo, 90+3).

Arbitru: Horatiu Mircea Fesnic (Cluj-Napoca); arbitri asistenti: Valentin Avram (Bucuresti), Alexandru Cerei (Cluj-Napoca); arbitru de rezerva: Iulian Dima (Bucuresti)

Observatori: Vasile Bratu (Slobozia) - CCA, Constantin Statescu (Bucuresti) - LPF

FC Voluntari - AFC Botosani 1-1 (0-1), Stadion "Anghel Iordanescu" - Voluntari

Au marcat: Lukas Droppa (52), respectiv Stefan Askovski (20).

Arbitru: Adrian Viorel Cojocaru (Galati); arbitri asistenti: Bogdan Gheorghe (Bucuresti), Mihai Marius Marica (Bistrita); arbitru de rezerva: Claudiu Marcu (Constanta)

Observatori: Corneliu Fecioru (Bucuresti) - CCA, Mircea Calin (Bucuresti) - LPF

FC Arges - AFC Chindia Targoviste 3-1 (0-1), Stadion "Nicolae Dobrin" - Pitesti

Au marcat: Cephas Malele (55 - penalty, 88), Ionut Nastasie (77), respectiv Denis Dumitrascu (30).

Arbitru: Istvan Kovacs (Carei); arbitri asistenti: Vasile Marinescu (Bucuresti), Ovidiu Artene (Vaslui); arbitru de rezerva: Sebastian Coltescu (Craiova)

Observatori: Nicolae Grigorescu (Timisoara) - CCA, Eduard Alexandru (Ploiesti) - LPF

Catalin Cîrstoiu, despre bunurile nedeclarate: „Ce ați fi vrut, să merg cu bicicleta?”
Catalin Cîrstoiu, despre bunurile nedeclarate: „Ce ați fi vrut, să merg cu bicicleta?”
Candidatul PSD-PNL la alegerile pentru Primăria București, medicul Cătălin Cîrstoiu a declarat vineri, 29 martie, că el și soția sa au muncit de „le-au sărit capacele” pentru a avea...
Proiect pentru plafonarea adaosului comercial la 20 la sută pentru produsele românești. „La produsele din import să pună orice adaos doresc ei”
Proiect pentru plafonarea adaosului comercial la 20 la sută pentru produsele românești. „La produsele din import să pună orice adaos doresc ei”
Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale Florin Barbu a anunţat vineri, 29 martie, că împreună cu echipa de la instituţia pe care o conduce, pregăteşte un proiect legislativ care va...
#fc botosani, #Clinceni, #play off , #stiri fotbal