Liga 1: Rezultatele meciurilor de duminica

Duminica, 01 Decembrie 2019, ora 21:10
9185 citiri
Liga 1: Rezultatele meciurilor de duminica
Foto: lpf.ro

Ziare.com v-a tinut la curent cu desfasurarea rezultatelor partidelor de duminica din Liga 1, in etapa cu numarul 18 a sezonului competitional 2019/2020.

Am putut asista duminica, de Ziua Nationala a Romaniei, la un meci spectaculos intre Chindia si Clinceni, terminat cu sapte goluri, meci in care credem ca am descoperit un jucator de mare perspectiva, George Merloi, marcator al unui hattrick. In ultima partida, CFR Cluj a mai facut un pas gresit in L1, in deplasare la Sibiu, scor 1-1, dupa o partida care a fost fierbinte in ultimele 10 minute.

Iata mai jos rezultatele complete ale zilei si cronicile aferente:

Chindia Targoviste - Academica Clinceni 2-5 (Cherchez 3', V.Rata 41' / Buziuc 19', Merloi 29', 39', 55', Vojtus 70')

Min.3: Daniel Florea a scapat in flancul drept si i-a trimis inspirat in fata portii lui Cristian Cherchez, care a pus latul la timp si a deschis scorul pe stadionul Ilie Oana din Ploiesti.

Min.19: Reusita frumoasa a lui Buziuc, care are o incursiune impetuoasa in careul gazda, face doua atingeri de balon, ii pacaleste pe fundasii gazda si apoi sutul e necrutator la vinclul drept.

Min.29: Tanarul Merloi isi aduce echipa in avantaj dupa ce a driblat inteligent un fundas advers si a ramas singur cu portarul gazdelor.

Min.39: Merloi face dubla cu un gol fabulos, de la coltul careului mare, pe partea dreapta, gol direct la vinclu, care ne-a adus aminte tuturora de reusita lui Adi Ilie, din meciul cu Columbia de la CM 1998.

Min.41: Meciul nebun de la Ploiesti continua. Rata reduce din handicap dupa un gol simplu din mijlocul careului, pe sub portarul advers.

Min.55: Merloi intregeste un hattrick superb! Al treilea gol a venit simplu dupa ce o reluare cu capul a fost respinsa de portarul Chindei in fata, iar tanarul varf a reluat din fata portii.

Min.70: Clinceni continua spectacolul. Buziuc ii paseaza decisiv lui Vojtus care inscrie cu un sut la coltul lung, ce meci face echipa ilfoveana!

Liga 1: Academica Clinceni castiga un meci cu sapte goluri la Chindia. George Merloi, un nume de tinut minte (Video)

AFC Hermannstadt - CFR Cluj 1-1 (Petrescu 84' - penalti / Omrani 79')

Liga 1: CFR Cluj mai face un pas gresit in campionat, dupa un meci de Europa League

Min.79: Omrani marcheaza dupa o pozitie suspecta de offside..el a scapat singur cu portarul gazda dupa o pasa a lui Rondon.

Min.84: Sutul lui Busu il loveste in mana pe Pascanu, in plin careu, iar centralul Rusandu dicteaza lovitura de la 11 metri, desi clujenii cerusera offside la o faza anterioara. Petrescu a batut apoi impecabil si este 1-1.

Pana acum, in aceasta runda au mai avut loc partidele:

Astra Giurgiu - Gaz Metan Medias 1-0

Dinamo - Poli Iasi 1-0

Sepsi OSK - Universitatea Craiova 1-0

Trebuia sa se mai desfasoare jocul dintre Voluntari si FCSB, sambata seara, dar partida a fost anulata din cauza terenului impracticabil, cauzat ploii torentiale.

Luni mai este programat meciul FC Botosani - FC Viitorul, de la ora 20.30, de asemenea LIVE pe Ziare.com.

Toate meciurile sunt televizate pe DigiSport, TelekomSport si LookTV.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Liga 1 meciurile de duminica LIVE, #live etapa 18 meciuri duminica, #cronici rezultate Liga 1 meciuri duminica , #meciuri