Liga 1: Arbitrii meciurilor de vineri

Vineri, 16 Noiembrie 2012, ora 14:58
2277 citiri
Liga 1: Arbitrii meciurilor de vineri

Penultima runda a turului Ligii lui Mitica se intinde tot pe parcursul a patru zile, vineri fiind programate trei jocuri, dupa cum urmeaza:

* CFR Cluj vs. Astra Giurgiu - ora 19.00

Arbitri: Sebastian Coltescu (Craiova) - Andrei Constantinescu (Bucuresti) si Daniel Mitruti (Craiova). Rezerva: Robert Dumitru (Brasov). Obs. Nicolae Grigorescu (Timisoara) si Adrian Ionescu (Bucuresti). Supervizor: Octavian Goga (Brasov).

* Petrolul Ploiesti vs. Universitatea Cluj - ora 21.30

Arbitri: George Catalin Gaman (Craiova) - Octavian Sovre (Oradea) si Adrian Popescu (Craiova). Rezerva: Lucian Rusandu (Sf. Gheorghe). Obs. Adrian Vidan (Bucuresti) si Viorel Ganea (Bucuresti). Supervizor: Valentin Alexandru (Ploiesti).

* Gloria Bistrita vs. FC Brasov - ora 21.30

Arbitri: Alexandru Tudor (Bucuresti) - Zoltan Szekely (Baia Mare) si Florin Ungureanu (Bucuresti). Rezerva: Teodor Craciunescu (Rm. Valcea). Obs. Sorin Boca (Iasi) si Paul Cazan (Bucuresti).

Interesant ca un joc de o factura ceva mai aparte, precum cel de pe "Ilie Oana", dintre doua grupari aflate intr-un fel sau altul sub influenta lui Florian Walter, a fost incredintat unui arbitru destul de anonim, craioveanul fiind la prima sa delegare din aceasta stagiune a Ligii I.

Mai mult sau mai putin intamplator, fratele internationalului astrist, Valerica Gaman, a debutat cu fluierul la nivelul primei divizii tot la un joc al Petrolului, e vorba de cel din ultima etapa a editiei trecute, cand "lupii galbeni", in propriul fief, au pierdut la un scor de neprezentare cu Chiajna (disputa aceea nu mai avea insa nici o relevanta pentru soarta celor doua echipe).

Restul partidelor contand pentru etapa 16 se vor desfasura sambata, duminica si luni, astfel (brigazi inca neanuntate):

* CSMS Iasi vs. Ceahlaul Piatra Neamt - sambata, ora 19.00

* Viitorul Constanta vs. Dinamo Bucuresti - sambata, ora 21.30

* Steaua Bucuresti vs. CS Turnu Severin - duminica, ora 20.30

* Pandurii Tg. Jiu vs. Concordia Chiajna - luni, ora 20.30

* Otelul Galati vs. SC Vaslui - luni, ora 20.00

* Rapid Bucuresti vs. Gaz Metan Medias - luni, ora 21.30

Ciolacu vrea reducerea atribuțiilor primarului general: Dependența edililor de sector nu trebuie să fie atât de mare VIDEO
Ciolacu vrea reducerea atribuțiilor primarului general: Dependența edililor de sector nu trebuie să fie atât de mare VIDEO
Premierul Marcel Ciolacu a declarat miercuri că este nevoie de o lege specială a Capitalei şi că "este evident" că dependenţa primarilor de sector "nu trebuie să fie atât de mare de...
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, 24 aprilie, că soluţia pe care PSD a adoptat-o, de a candida Gabriela Firea, le dă o anumită siguranţă că votanţii de...
#arbitri etapa 16, #arbitri Liga 1 , #arbitri