Leroy Sane, prezentat oficial la Bayern Munchen

Vineri, 03 Iulie 2020, ora 11:08
2371 citiri
Leroy Sane, prezentat oficial la Bayern Munchen
Foto: Facebook / FC Bayern Munchen

Jucatorul ofensiv de banda Leroy Sane de la Manchester City a semnat un contract valabil pana in vara anului 2025 cu Bayern Munchen, a anuntat atat clubul din Bavaria, cat si cel din Premier League.

City va primi pentru vanzarea fotbalistului 49 de milioane de euro. "Cetatenii" mai pot incasa de la germani zece milioane de euro bonusuri si si-au pastrat o cota de zece la suta dintr-o posibila revanzare a jucatorului.

Fotbalistul german de origine senegaleza, in varsta de 24 de ani, mai avea contract cu Manchester City pana in 2021. El a evoluat la Schalke 04, inainte de a se transfera in Anglia, in august 2016.

La nationala Germaniei, Sane are 21 de meciuri jucate si cinci goluri marcate.

Clubul Bayern Munchen a anuntat, joi, din greseala, transferului mijlocasului ofensiv Leroy Sane, de la Manchester City, inainte ca acesta sa fie oficial.

Anuntul a fost facut pe versiunea araba a site-ului oficial al clubului din Bavaria, fiind publicate imagini cu jucatorul semnand contractul si imbracat in tricolul noii sale echipe.

Jucatorul german era deja la Munchen, pentru vizia medicala si semnarea contractului, dar transferul sau nu fusese oficializat.

Ce antrenor mare a confirmat că e în discuții cu Bayern Munchen pentru preluarea echipei bavareze
Ce antrenor mare a confirmat că e în discuții cu Bayern Munchen pentru preluarea echipei bavareze
Actualul selecţioner al Austriei, Ralf Rangnick, a confirmat, miercuri, că se află în discuţii cu Bayern Munchen pentru a-l înlocui pe Thomas Tuchel la conducerea tehnică a clubului german...
Încă o vedetă din Europa ajunge în MLS. La ce echipă va juca
Încă o vedetă din Europa ajunge în MLS. La ce echipă va juca
Olivier Giroud (37 de ani) urmează să facă o schimbare de peisaj în această vară. Potrivit RMC Sport, atacantul francez a ajuns la un acord cu Los Angeles FC. Ajuns la finalul...
#Bayern Munchen, #transfer, #City, #leroy sane , #jucatori