Laurențiu Reghecampf a răbufnit: ”E sub nivelul meu să mă întrebați despre asta, să nu creadă cineva că sunt arogant!”

Vineri, 03 Decembrie 2021, ora 20:02 4349 citiri
Laurențiu Reghecampf

Tehnicianul echipei Universitatea Craiova, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că este sub nivelul său să fie întrebat în legătură cu confruntarea din Cupa României cu ACSO Filiaşi, având în vedere diferenţa de valoare dintre cele două formaţii.

“N-aş vrea să mai continuăm această discuţie, nu cred că avem ce analiza şi avem ce discuta după meciul de aseară. Era clar ca noi să ne calificăm, o spun chestia asta fără niciun fel de jenă, să nu creadă cineva că sunt îngâmfat sau arogant...asta este diferenţa.

Pentru noi dacă nu ne calificam aseară era o tragedie. N-aveai cum să nu te califici cu o echipă din liga a treia la ceea ce ne dorim noi aici, la Craiova. Să discutăm şi să analizăm meciul de aseară din punctul meu de vedere este sub nivelul meu să mă întrebaţi despre meciul de aseară. Respect total pentru ceea ce au realizat băieţii ăştia, dar este o diferenţă foarte mare şi lucrul acesta trebuia să se vadă din primul şi până în ultimul minut”, a spus Reghecampf.

“Trecem printr-o perioadă dificilă, avem ultimele trei meciuri pierdute, chiar dacă evoluţia noastră a fost una bună nu ne-am ales cu niciun punct. Îmbucurător este că ne-am calificat aseară mai departe în Cupa României, lucru care este normal. Ne concentrăm, ne pregătim, revin şi jucătorii care au fost o perioadă lungă accidentaţi.

Sperăm să-i avem pe toţi sănătoşi, să mergem la Botoşani şi să încercăm să obţinem cele trei puncte. Pentru noi concentrarea este maximă, avem la dispoziţie toţi jucătorii, avem de unde să alegem ca să facem un 11 competitiv”, a adăugat tehnicianul.

Formaţia Universitatea Craiova, deţinătoarea trofeului, s-a calificat, joi seară, în semifinalele Cupei României, trecând în sferturi de echipa de liga a treia ACSO Filiaşi, scor 3-0. Luni, craiovenii vor juca în deplasare cu FC Botoşani, de la ora 20.30, în etapa a XVIII-a a Ligii 1 Casa Pariurilor.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News