Laurențiu Reghecampf a răbufnit. Comunicat oficial al antrenorului. Ce spune despre moștenirea primită de Anamaria Prodan

Luni, 13 Decembrie 2021, ora 14:33 7245 citiri
Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf (46 ani), antrenorul echipei Universitatea Craiova, a emis în spațiul public un comunicat prin care clarifică anumite aspecte din viața privată, solicitând ca numele său să nu mai fie folosit în presă cu privire la subiectele cu caracter tabloid.

În plin scandal de divorț cu impresara Anamaria Prodan (48 de ani), Reghecampf a făcut câteva precizări privind relația cu copiii, comentând și informațiile apărute în legătură cu moștenirea primită de soția sa de la mama acesteia.

”În atenția opiniei publice

Având în vedere evenimentele recente și faptul că aspecte din viața mea privată au fost mediatizate sistematic, doresc să clarific următoarele chestiuni. Căsnicia mea nu face obiectul unei dezbateri de interes public, drept pentru care vă rog să-mi respectați decizia de a nu mă angrena în discuții vizând acest subiect.

Copiii vor reprezenta întotdeauna o prioritate în ceea ce mă privește. Mă voi implica în educația lor cu aceeași dăruire, voi continua să-mi îndeplinesc rolul de tată, să le ofer dragoste și sprijin necondiționat. Orice alte declarații sau speculații constituie imixtiuni nefondate în viața mea privată!

Cu privire la moștenirea primită de către Anamaria de la regretata sa mamă, menționez că nu am revendicat niciun bun din componența acesteia și nici nu am formulat vreodată pretenții în acest sens. Având în vedere că pe rolul instanțelor judecătorești a fost introdusă în luna august 2021 o acțiune de divorț și partaj (cu primul termen de judecată la 7 februarie 2022), apreciez că toate aspectele de ordin financiar vor fi soluționate pe această cale.

Reiterez faptul că am notificat posturile de televiziune și publicațiile online cu privire la obligația de a-mi fi respectată viața privată. Dacă nu se va da curs solicitărilor formulate în conformitate cu legea, îmi rezerv dreptul de a apela la concursul organelor abilitate în vederea sancționării oricărei intruziuni în viața privată

Aparițiile mele publice se vor concentra pe activitatea profesională desfășurată în calitate de antrenor. Nu intenționez să mă implic în discuții de natură conflictuală care nu vizează aspecte de interes public și nici să răspund unor eventuale acuzații neîntemeiate, formulate în afara cadrului legal.

Mulțumesc tuturor pentru respect și înțelegere!” este mesajul postat de Reghecampf pe Instagram.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News