Juventus - Napoli, in Supercupa Italiei, capul de afis al saptamanii. Alte meciuri de neratat si 3 cote la pariuri

Advertorial
Miercuri, 20 Ianuarie 2021, ora 17:56
2378 citiri
Juventus - Napoli, in Supercupa Italiei, capul de afis al saptamanii. Alte meciuri de neratat si 3 cote la pariuri

Partida dintre Juventus Torino si Napoli, din Supercupa Italiei, se anunta a fi cea mai interesanta dintre cele programate la mijlocul acestei saptamani in Europa. Vor avea loc insa si alte meciuri atractive in celelalte campionate de top. De asemenea, pentru pariori este o saptamana plina de oferte. Asadar, iata 3 ponturi la pariuri online pentru meciuri programate in aceasta saptamana, cotate foarte bine.

1. Juventus - Napoli: Ambele echipe marcheaza, la o cota de 1.55

Miercuri, de la ora 22:00, este programat meciul de 5 stele din Super Cupa Italiei, dintre Juventus si Napoli. Partida va avea loc pe Mapei Stadium din Reggio Emilia si va fi transmisa in direct la Look Plus.

Juventus este pentru a noua oara la rand prezenta in Supercupa Italiei. In acest interval, a castigat de patru ori si a pierdut de alte patru ori. In total, Juventus a disputat 15 Supercupe ale Italiei, avand un bilant de 8 victorii si 7 infrangeri.

De partea cealalta, Napoli a disputat trei Supercupe ale Italiei (1990, 2012 si 2014), iar de doua ori a castigat, de fiecare data adversara fiindu-i chiar Juventus.

Asadar, se anunta a fi un meci deschis oricarui rezultat, asa ca unul din cele mai populare ponturi pariuri Super Cupa Italiei este "ambele echipe vor inscrie", la o cota de 1.55, poate nu cea mai atractiva, insa, cu siguranta, cu sanse mari de reusita.

In patru din ultimele cinci meciuri dintre cele doua echipe ambele au inscris. Singura data cand nu s-a intamplat acest lucru a fost in iunie 2020, cand Napoli a invins-o pe Juventus la penaltiuri in finala Cupei Italiei.

2. Augsburg - Bayern Munchen: Bayern sa inscrie cel mult 2 goluri, la o cota de 2.05

Aceasta partida din Bundesliga este programata miercuri, de la ora 21:30.

Bayern Munchen pare ca si-a mai pierdut din forta ofensiva din startul sezonului si, in plus, are si mari probleme in defensiva, dovada stand meciurile cu Holsten Kiel, Borussia M'Gladbach si Leipzig.

In plus, o singura data in ultimele patru meciuri s-a intamplat ca Bayern sa marcheze mai mult de doua goluri in poarta lui Augsburg.

De partea cealalta, Augsburg este o echipa foarte pragmatica in acest sezon. Inscrie foarte putin, are unul dintre cele mai slabe atacuri din Bundesliga, dar nici nu primeste multe goluri.

In aceste conditii, pariul Bayern va inscrie cel mult doua goluri pare o optiune interesanta.

3. Liverpool - Burnley: total goluri Burnley sub 0.5, pariu cotat cu 1.71

Aceasta partida din Premier League este programata joi, de la ora 22:00.

Burnley este genul de echipa care, de regula, nu reuseste evolutii prea bune impotriva granzilor din Premier League.

In acest sezon nu a reusit sa inscrie in meciurile cu Manchester United, Leeds, Manchester City, Chelsea si Tottenham. Singura echipa dintre fruntasele Premier League careia i-a dat gol a fost Everton, intr-o remiza, scor 1-1. In schimb, Burnley a luat 5 goluri de la Manchester City si 3 de la Chelsea.

De partea cealalta, Liverpool porneste ca mare favorita in aceasta confruntare, chiar daca a fost destul de inconstanta in ultima perioada. Meciul cu Burnley pare a fi fix ce are nevoie Liverpool pentru a face inca un pas in cursa pentru castigarea unui nou titlu in Premier League, dupa remiza cu Manchester United.

Avand in vedere aceste lucruri, un pont bun la pariuri pentru Liverpool - Burnley este acela ca poarta "cormoranilor" nu va fi perforata in acest meci.

Doi ani de suspendare. O nouă decizie dură zguduie lumea dopingului
Doi ani de suspendare. O nouă decizie dură zguduie lumea dopingului
Atacantul internaţional brazilian al echipei Flamengo, Gabriel Barbosa, cunoscut sub numele de "Gabigol", a fost suspendat pentru doi ani pentru tentativă de fraudă la un control antidoping de...
Unde va sta Dani Alves după ce a ieșit din închisoare. Reguli stricte pentru fotbalistul condamnat pentru viol
Unde va sta Dani Alves după ce a ieșit din închisoare. Reguli stricte pentru fotbalistul condamnat pentru viol
Fostul fundaş brazilian Dani Alves a părăsit, luni după-amiază, închisoarea Brians 2 de lângă Barcelona, unde a petrecut ultimele 430 de nopţi, după ce a fost acuzat de viol. Cauţiunea...
#cupa italiei, #sport, #fotbal, #pariuri , #pariuri