VIDEO Inregistrare incendiara cu Piturca: Rotaru e un jeg de om, Mangia e bulangiu

Vineri, 09 Aprilie 2021, ora 07:11
8587 citiri
VIDEO Inregistrare incendiara cu Piturca: Rotaru e un jeg de om, Mangia e bulangiu
Victor Piturca FOTO Telekom

Victor Piturca a fost invitat intr-o emisiune la Telekom Sport de realizatorul Silviu Tudor Samuila.

Emisiunea a fost incarcata pe YouTube cu tot cu pauze de publicitate, iar intr-una din aceste pauze s-a petrecut acest dialog halucinant. Piturca il desfiinteaza pe Mihai Rotaru, patronul de la CSU Craiova, pe portarul Pigliacelli, si spune ca fostul antrenor, Devis Mangia, ar fi fost dat afara pentru ca e homosexual.

Tehnologie revolutionara in fotbal: va aparea la Mondialul din Qatar

Piturca: Pigliacelli era o jigodie fara margini!

Samuila: Dadea mesaje sa fie el capitan, da...

Piturca: Nu numai asta. Aveam un pusti portar, Popica (n.r. - Laurentiu Popescu), l-am bagat in Cupa si i-am spus lui Pigliacelli sa-l incurajeaze si pe el. Nu voia! El era suparat ca de ce nu apara tot el si in Cupa!

Samuila: Ce jeg!

Piturca: Da, da, da, un jeg mare! A venit Rotaru si mi-a zis ca e razmerita in vestiar. De unde stii, ma, tu ca e razmerita? Stii tu ce-i aia?! O stiu eu, o stii tu ca vin si iti spun tie cativa jucatori?!

Samuila: S-au obisnuit prost cu antrenori sclavi, cocosati.

Piturca: Daa, el voia sa-l dea afara de mult si pe Mangia, l-a prins ca-i trimitea mesaje unui jucator, era bulangiu. O sa vezi ca il schimba si pe grec (n.r. - Marinos Ouzounidis)

Samuila: Ca nu joaca spectaculos?

Piturca: Nuu, ca-l baga pe Vatajelu fundas dreapta... Am auzit deja ca e nemultumit, sunt multe discutii.

Samuila: Imi povesteau astia ca se uita el pe InStat, are pareri...

Piturca: E un libidinos, un jeg de om! Imi zice ca m-a dat afara. Pai, ba, in p***a ma-tii, daca ma dadeai afara nu trebuia sa-mi dai banii? 450.000 de euro! Astora asa trebuie sa le faci. Banii!

Samuila: Intotdeauna v-am admirat pentru asta, ca v-ati luptat pentru drepturile dumneavoastra.

Piturca: Acum am zis ca nu mai vreau sa stau, sa ma cert cu ei. El voia sa plec, pentru ca el nu mai insemna nimic pe-acolo. Inainte era seful.

Samuila: Cum v-a adus, cum v-a convins?

Piturca: Din prostia mea, ca a fost vorba de Craiova.

Samuila: M-a mirat ca ati preluat din mers echipa.

Piturca: Am avut incredere ca voi face o echipa buna acolo. Nu credeam ca Rotaru e un astfel de om. Trebuia sa-l injur de doua ori, sa-i dau un sut in cur, sa ma dea afara si sa-i dau banii. Asa trebuia sa-i fac.

Samuila: Corect, sunt suta la suta de acord.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#Piturca, #Victor Piturca, #mangia , #stiri fotbal