Portarul Ionut Radu a primit dreptul de a veni la nationala. Ce va face acum selectionerul Radoi?

Luni, 22 Martie 2021, ora 17:35
2186 citiri
Portarul Ionut Radu a primit dreptul de a veni la nationala. Ce va face acum selectionerul Radoi?
Ionut Radu

Gazzetta dello Sport a scris luni ca portarul Ionut Radu poate veni la echipa nationala a Romaniei, dupa ce toate testele efectuate de fotbalistii formatiei Inter Milano pentru detectarea noului coronavirus au iesit negative, conform news.ro.

La testele efectuate duminica, a fost inregistrat doar un caz pozitiv, dar acesta nu este din randul jucatorilor, astfel ca fotbalistii convocati pot merge la primele reprezentative.

Este cazul jucatorilor Lukaku (Belgia), Brozovic si Perisic (Croatia), Eriksen (Danemarca), Skriniar (Slovacia), Hakimi (Maroc) si Radu. Nu vor pleca Lautaro Martinez (Argentina) si Alexis Sanchez (Chile), care nu mai au de ce sa mearga la echipele lor nationale, dupa ce etapele din prelimianriile CM, programate la finalul acestei luni, in America de Sud, au fost amanate.

Situatia este diferita pentru internationalii italieni Barella, Bastoni si Sensi, care nu au primit inca permisiunea autoritatilor sanitare milaneze sa mearga la nationala Italiei si raman pentru moment la Appiano Gentile.

Fotbalistii echipei Inter care vor ramane la Milano vor putea sa se antreneze intr-o bula deocamdata, dar formatia nu are inca permisiunea sa joace vreun meci.

Ramane de vazut daca FRF va mai insista pentru venirea in tara a lui Ionut Radu, dupa ce selectionerul Mirel Radoi l-a convocat in lcoul lui pe Florin Iacob de la UTA.

Lovitura financiara la Miami. Premiile turneului de tenis s-au prabusit. Cat poate castiga Simona Halep daca ia trofeul

N-a fost sa fie. Nationala de handbal feminin, la doua goluri de fericire. Tricolorele au invins Muntenegru, dar nu vor merge la Olimpiada

Veste excelenta pentru Simona Halep. Romanca a scapat de cea mai periculoasa adversara de la Miami

Nicolae Stanciu nu se mai opreste din dat goluri. Al saselea meci la rand in care romanul marcheaza cel putin o data

Sorana Cirstea a schimbat antrenorul! Cine o va asista la Miami si ce a promis romanca

Cum a fost pedepsit un fotbalist de națională din Iran pentru că a îmbrățișat o femeie VIDEO
Cum a fost pedepsit un fotbalist de națională din Iran pentru că a îmbrățișat o femeie VIDEO
Portarul internaţional Hossein Hosseini a fost suspendat timp de un meci de către Federaţia Iraniană de Fotbal pentru că a luat în braţe o suporteriţă în timpul unui meci din campionat,...
Nicolae Stanciu, decisiv în Arabia Saudită, împotriva unui coleg de națională
Nicolae Stanciu, decisiv în Arabia Saudită, împotriva unui coleg de națională
Mijlocaşul român Nicolae Stanciu a fost esenţial pentru formaţia Damac FC, în meciul câştigat cu scorul de 2-1 în deplasare cu Al-Okhdood, sâmbătă, în etapa a 28-a a primei ligi saudite...
#Ionut Radu, #nationala, #Mirel Radoi, #Inter , #stiri fotbal