Lovitura grea pentru nationala Romaniei. Unul dintre cei mai importanti stranieri nu e lasat de autoritati sa vina la lot. Care e motivul

Joi, 18 Martie 2021, ora 15:004111 citiri
Lovitura grea pentru nationala Romaniei. Unul dintre cei mai importanti stranieri nu e lasat de autoritati sa vina la lot. Care e motivul
Portarul Ionut Radu, alaturi de George Puscas

Clubul Inter Milano a anuntat joi inca doua cazuri de infectare cu noul coronavirus in lot, dupa cel al portarului Samir Handanovic, astfel ca Agentia de Protectie Sanitara (ATS) din Milano a decis sa interzica deplasarea la echipele nationale pentru toti jucatorii convocati, conform news.ro.

"FC Internazionale Milano anunta ca Stefan de Vrij si Matias Vecino au dat rezultate pozitive pentru Covid-19, in urma testelor efectuate ieri. Cei doi nerazzurri sunt deja in carantina acasa.

ATS din Milano, informat despre noile cazuri, a decis dupa cum urmeaza:

- Suspenda imediat orice tip de activitate a echipei timp de patru zile, inclusiv duminica 21 martie;

- Interzice disputarea meciului Inter-Sassuolo, programat sambata, 20 martie 2021;

- Interzice raspunsul la convocare pentru toti jucatorii chemati de echipele lor nationale.

Luni, 22 martie, inainte de eventuala reluare a activitatilor, testele vor fi repetate intregii echipe", a anuntat clubul italian.

Ionut Radu urma sa fie titular in meciul cu Sassuolo, dupa ce slovenul Handanovic a fost gasit pozitiv. De asemenea, jucatorul de 23 de ani era convocat la nationala pentru meciurile cu Macedonia de Nord (25 martie), Germania (28 martie) si Armenia (31 martie) din preliminariile Cupei Mondiale din 2022.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News