Tradarea maxima pentru fanii Realului. Fostul portar Iker Casillas, cuplat cu o fana a lui Atletico?

Joi, 18 Martie 2021, ora 18:06
16804 citiri
Tradarea maxima pentru fanii Realului. Fostul portar Iker Casillas, cuplat cu o fana a lui Atletico?
Sara Denez

Iker Casillas (39 de ani), legendarul portar spaniol care a jucat aproape intreaga cariera la Real Madrid, este pus de presa iberica intr-o relatie de amor cu Sara Denez, o cantareata care e o sustinatoare infocata a formatiei Atletico Madrid.

In conditiile in care Casillas se afla in pragul divortului cu frumoasa jurnalista Sara Carbonero, cea cu care s-a iubit mai mult de un deceniu, incepand din 2009 (cei doi erau casatoriti din 2016 si au 2 copii), au inceput sa apara informatii privind motivele acestei rupturi neasteptate.

Iar unul dintre aceste motive e artista Sara Denez, despre care se spune ca ar fi intrat in gratiile lui "San Iker", asa cum era poreclit legendarul portar de catre fanii Realului.

Daca e adevarat, atunci ar fi o mare dezamagire pentru sustinatorii "galacticilor", Sara Denez expunandu-si in mod deschis pasiunea pentru Atletico, marea rivala din Madrid a Realului. De altfel, pe retelele de socializare, Sara s-a pozat deseori in tricoul alb-rosu al echipei antrenate in prezent de Diego Simeone.

Intre timp a aparut si o reactie din partea Sarei Denez, care a precizat ca toate aceste presupuneri sunt "false". Lucru care nu ascunde insa definitiv ipoteza referitoare la o relatie extraconjugala a lui Casillas.

Jaqueline Cristian, victoria carierei. Romanca a invins o fosta castigatoare de Grand Slam si e in sferturi la Sankt Petersburg

Dezvaluire exploziva. Cine e fotbalistul celebru care are relatii sexuale de 12 ori pe zi. Sotia ii este si impresar

FOTO Ea le-a purtat noroc lui Dennis Man si Mihaila. Aparitie de senzatie pe marginea terenului

Cristiano Ronaldo, cel mai bun marcator din istoria fotbalului? Mesajul transmis de legendarul Pele

S-a găsit rivalul lui Horațiu Moldovan la EURO. Îl poate înlocui pe portarul lui Atletico
S-a găsit rivalul lui Horațiu Moldovan la EURO. Îl poate înlocui pe portarul lui Atletico
În meciul Sepsi-FCSB, scor 2-2, Ștefan Târnovanu, portarul roș-albaștrilor, a greșit la golul secund al lui Sepsi. Viorel Moldovan, fost internațional român, a admis că pentru el...
Scandal după Real-Barcelona 3-2. Președintele cere rejucarea meciului
Scandal după Real-Barcelona 3-2. Președintele cere rejucarea meciului
Partida Real Madrid- FC Barcelona a creat numeroase disensiuni după ce catalanii au acuzat o eroare de arbitraj la unul dintre goluri. Președintele FC Barcelona Joan Laporta a precizat că el...
#Sara Denez, #Real Madrid, #atletico, #Iker Casillas , #stiri fotbal