Dupa 40 de ani, Hagi a purtat din nou sigla Farului pe piept: l-a luat in lot si pe baiatul lui Gica Popescu

Luni, 02 August 2021, ora 13:043157 citiri
Dupa 40 de ani, Hagi a purtat din nou sigla Farului pe piept: l-a luat in lot si pe baiatul lui Gica Popescu
Hagi FOTO FC Viitorul

Farul Constanta a efectuat in aceasta dimineata, pe unul din terenurile de la Campo Verde, primul antrenament din cadrul cantonamentului de la Poiana Brasov.

Managerul tehnic Gheorghe Hagi a avut la dispozitie 28 de jucatori, printre care si nou venitul Marian Aioani. "Regele" a revenit astfel in activitate la echipa care l-a propulsat spre fotbalul mare, el fiind jucatorul Farului la inceputul anilor 80.

De ce l-a refuzat Camataru pe Valentin Ceausescu

Maine, de la ora 18.00, formatia de la malul marii va disputa si primul joc de verificare, la Brasov, pe stadionul Metrom, in compania celor de la SR Brasov.

Programul complet al partidelor amicale de la Brasov:

23 iunie: Farul Constanta - SR Municipal Brasov (ora 18.00)

26 iunie: Farul Constanta - Rapid Bucuresti (ora 11.00)

30 iunie: Farul Constanta - CS Mioveni (ora 11.00)

30 iunie: Farul Constanta - Chindia Targoviste (ora 18.00)

03 iulie: Farul Constanta - Csikszereda Miercurea Ciuc (ora 11.00)

03 iulie: Farul Constanta - Petrolul Ploiesti (ora 17.00)

Ultimul joc de verificare inaintea noului sezon va avea loc la 10 iulie, pe teren propriu, de la ora 19.00, cu Cernomore Varna (ora 19.00).

Lotul deplasat la Brasov - portari: Marian Aioani, Arpad Tordai, Cosmin Dur-Bozoanca, Stefan Musat; jucatori: Damian Dussaut, Alexandru Georgescu, Sebastian Mladen, Virgil Ghita, Alin Dobrosavlevici, Gabriel Danuleasa, Darius Grosu, Bogdan Lazar, Josemi, Roberto Malaele, Eduard Radaslavescu, Andrei Artean, Gabriel Buta, Nicolas Popescu, Constantin Grameni, Carlo Casap, Aurelian Chitu, Vlad Mihalcea, Ianis Malama, Ely Fernandes, Alexi Pitu, Stefan Bodisteanu, Luca Andronache, Enes Sali.