Gigi Netoiu a iesit furios din inchisoare - mesaj dur catre DNA

Joi, 24 Decembrie 2015, ora 10:01 8014 citiri
Foto: Hepta.ro

Fostul actionar dinamovist Gigi Netoiu, devenit liber incepand de miercuri, a avut un mesaj transant catre procurorii DNA, care au reusit sa obtina condamnarea sa in Dosarul Transferurilor.

Gigi Netoiu sustine ca este nemultumit de tratamentul de care a avut parte, acuzand DNA ca avut un comportament nejustificat, din dorinta de a-si face "imagine".

"Au fost luni grele pentru mine. E regretabil si sunt mahnit de faptul ca DNA-ul priveste persoanele publice, oamenii politici si de afaceri mai rau decat pe criminali, violatori, sau pe cei care transporta si se ocupa cu comercializarea drogurilor.

Eu am contribuit foarte mult ce inseamna business, nu am avut nicio relatie cu statul, nicio datorie la stat, nici ca persoana fizica, nici publica. Asta e viata, totul e de imagine!", a spus Gigi Netoiu pentru Dolce Sport.

Apoi, Netoiu a vorbit si despre starea sa de sanatate, dupa ce in urma cu cateva saptamani a suferit un infarct.

"Va dati seama ca dupa un infarct acum e destul de greu pentru mine, dar faptul sa sunt din nou liber e o satisfactie si un sentiment mare. Nu mai are nici o relevanta tot ce s-a intamplat pana acum. O sa merg in continuare la Spitalul Militar inca trei saptamani, dupa care voi reveni doar la control. Aici sunt tratat cu adevarat ca un om", a mentionat Netoiu.

Gigi Netoiu, eliberat din inchisoare

Gigi Netoiu a fost condamnat la inchisoare in data de 4 martie 2014 la trei ani si patru luni de detentie. El a fost eliberat pentru buna purtare dupa ce a ispasit jumatate din pedeapsa.

Netoiu devine al patrulea condamnat din Dosarul Transferurilor eliberat conditionat, dupa George Copos, Jean Padureanu si Gica Popescu. In puscarie se mai afla in momentul de fata fratii Victor si Ioan Becali, Cristi Borcea si Mihai Stoica.

C.S.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Echipe
M
V
E
I
G
P
2
1
1
0
2 - 1
4
2
1
1
0
2 - 1
4
2
1
0
1
3 - 3
3
2
0
0
2
1 - 5
0