Palatul lui Becali, vandalizat! Poliția a deschis o anchetă

Luni, 15 Noiembrie 2021, ora 12:18 3768 citiri
Gigi Becali FOTO DigiSport.ro

Poliţia a deschis o anchetă după ce gardul reşedinţei din Aleea Alexandru a lui Becali a fost vandalizat de fanii numulţumiţi de plecarea lui Iordănescu.

"Pleacă! Mori, Gigi!", a fost scris pe gardul din Aleea Alexandru.

"Satana, pleacă!", a fost mesajul de pe zidul cantonamentului din Berceni.

UPDATE

"La data de 15 noiembrie a.c., în jurul orei 10. 00, Secţia 1 Poliţie a fost sesizată prin apel 112, de către un agent de pază, cu privire la faptul că persoane necunoscute au scris cu vopsea, vandalizând gardul unui imobil din sectorul 1, pe care acesta îl avea în pază. La faţa locului au sosit poliţiştii Secţiei 1 Poliţie care au constatat că aspectele sesizate se confirmă fiind declanşate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere şi ameninţare", a transmis Poliţia Capitalei.

După demiterea lui Iordănescu, suporterii FCSB din peluza Nord au dat publciităţii un comunicat ironic la adresa patronului echipei.

"Cu deosebit respect şi bucurie în suflet suntem absolut încântaţi de noile / vechile schimbări din clubul nostru. Apreciem dorinţă de dialog, dar o consideram absolut inutilă, atât timp cât visul oricărui suporter a devenit realitate! Ne-am dori mereu că patronul să fie director sportiv, magazioner, maseur, doctor, copil de mingi, ofiţer de presa, contabil, sef la marketing şi mai ales antrenor! Ne-au lipsit cele cinci schimbări la pauză, fotbalul spectaculos fară rezultate, lipsa oricărei perspective la câştigarea campionatului sau la o participare decentă în cupele europene. Ne lipsesc cuvintele frumoase cu care sunt distruşi jucătorii, transferurile pentru 2 meciuri, umilirea suporterilor, legendelor, celor care iubesc cu adevărat aceasta echipa, s.a. Un prim pas important şi ratat până acum ar fi un nou stadion, în spatele vilei din pipera, fară tribune (da-i dracu de suporteri, pot merge la alte echipe) unde patronul multifuncţional să poată fi şi sef de galerie, suporter de rand sau ultras feroce (poate şi puţin huligan). Viaţă noastră are sens acum!", se arată în comunicat.

FCSB a anunţat oficial, duminică, despărţirea de antrenorul Edward Iordănescu.

Începând de luni, finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a avut mai multe ieşiri publice, în care a criticat dur atât jocul echipei pregătite de Edward Iordănescu, cât şi pe tehnician, în ciuda înţelegerii pe care o avea în acest sens cu antrenorul principal.

Sub presiunea patronului, Iordănescu a acceptat rezilierea contractului.

Sursa: News.ro

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News