Gigi Becali, despre perioada din inchisoare: "Doamne, iti multumesc ca m-ai adus in puscarie"

Joi, 17 Decembrie 2020, ora 13:34 3581 citiri
Gigi Becali

Finantatorul clubului de fotbal FCSB a vorbit pentru prima data dupa mult timp, intr-un interviu pentru revista Lumea Credintei, amintindu-si printre altele si de perioada petrecuta in inchisoare.

"La puscarie aveam o icoana cu Hristos rastignit pentru care am multa evlavie. Si am pus-o jos si am ingenuncheat si am zis: "Doamne, iti multumesc ca m-ai adus in puscarie. Pentru ca ma iubesti atat de mult incat vrei sa ma mantuiesti cu forta". Eu nu stiu nimic, ci spun din ceea ce spun Sfintii Parinti. ca suferinta este curatirea sufletului. Daca te cureti aici de rugina prin suferinta, dupa aceea nu mai trebuie sa te cureti dincolo", a declarat Becali.

"Sa va spun o intamplare. Am avut o data o durere de masea atat de mare incat imi tremura capul. Si voiam sa mi-o ia Dumnezeu. Dar in acelasi timp ii si multumeam si ziceam "Doamne, iti multumesc pentru ca mi-ai dat-o". Deci orice durere, probleme sau suferinte pe care le primesti nu sunt intamplatoare. Toate sunt date de la Dumnezeu. Cum sa zic eu ca nu vreau suferinta asta? El stie mai bine ce sa-ti dea. Noi vrem numai lucrurile usoare, lumesti, dar suferinta ne este de folos pentru viata vesnica. Ca sa ne curatam de rugina", a completat omul de afaceri.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News