Cine va conduce masina unicat a lui Gigi Becali cat timp are permisul suspendat

Marti, 04 Mai 2021, ora 04:38
Autor: David Anghel
Cine va conduce masina unicat a lui Gigi Becali cat timp are permisul suspendatLutu va fi soferul lui Becali FOTO digisport.to

Gigi Becali a ramas fara carnet, dupa ce politistii Serviciului Rutier Arges l-au oprit in trafic circuland cu viteza de 106 km/h in localitate.

Patronul FCSB se indrepta catre Valcea, pentru a participa la inmormantarea preotului Daniil, de la Manastirea Frasinei, decedat inainte de Inviere.

Interventia agentilor a avut loc pe drumul national din comuna Draganu, judetul Arges.

Conducatorul auto a fost sanctionat cu amenda in valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002R privind circulatia pe drumurile publice, iar permisul de conducere i-a fost retinut in vederea suspendarii dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

Gigi Becali a anuntat ca va contesta in instanta de judecata amenda si suspendarea permisului, fiind convins ca il va recupera dupa o luna de zile. Pana atunci, soferul sau va fi Ionut Lutu, omul sau de incredere, dupa cum a anuntat chiar patronul FCSB. El ii va da pe maini noua sa masina, un Mercedes, despre care latifundiarul din Pipera spune ca este unic in Romania.

 Articol citit de 7508 ori

  Citeste si:
  Comentarii
  Rechinul72
  04.05.2021, 09:13
  Mercedes unic?
  Behaie pe claxon? Are lana in loc de vopsea pe caroserie? Are comenzile pe invers? Ce *** de model de Mercedes si-a cumparat de e unic?
  joe-limonada
  03.05.2021, 21:02
  breaking news.....a la romania
  cine va conduce masina lu' jiji este marea stire in romania.
  cum se schimba vremurile.
  pe vremea mea breaking news era ca am facut cincinalu' in 4 juma' acum cine-i soferu' lu' jiji.