Gică Hagi vrea să spargă gheața cu Farul Constanța: ”Acasă suntem buni”

Vineri, 15 Octombrie 2021, ora 18:482257 citiri
Gică Hagi vrea să spargă gheața cu Farul Constanța: ”Acasă suntem buni”
Gică Hagi

Antrenorul echipei de fotbal Farul Constanţa, Gheorghe Hagi, a afirmat, vineri, într-o conferinţă de presă, că formaţia sa trebuie să fie pragmatică în partida cu FC Argeş pentru a putea fi eficientă şi în meciurile din deplasare.

"E un meci în deplasare şi, după rezultate, pentru noi meciurile din deplasare sunt mult mai grele decât meciurile de acasă. Întâlnim un adversar bine organizat, care primeşte foarte greu gol, care este pragmatic, joacă la rezultat şi toate aceste aspecte fac din acest meci să fie unul greu. Sperăm că de această dată noi să ne întoarcem cu punct sau cu victorie din deplasare. Ne-am pregătim bine în aceste două săptămâni.

Mergem încrezători, trebuie să ne gândim la victorie, să spargem gheaţa şi în meciurile din deplasare, pentru că nu am produs rezultate foarte bune în deplasare până acum. Acasă suntem buni, dar în deplasare din păcate nu avem acelaşi randament. Argeş este o echipă foarte pragmatică, puternică şi probabil că şi ei îşi doresc victoria. Cred că va fi un meci echilibrat în care şi noi trebuie să fim pragmatici şi eficienţi", a declarat Hagi.

Tehnicianul spune că echipa sa are nevoie de orice punct pentru a se putea poziţiona printre formaţiile fruntaşe în clasamentul Ligii I: "Orice victorie, orice punct este important în această perioadă în care sunt multe meciuri şi trebuie să avem rezultate pozitive. Pentru că de acum până în iarnă va fi o luptă pentru a ne poziţiona acolo sus. Am început bine campionatul şi sperăm să îl terminăm la fel".

Partida FC Argeş - Farul Constanţa, din cadrul etapei a 12-a a Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 15:00.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News