Gica Hagi s-a comparat cu Leo Messi: "Imi aduce aminte de mine". Cine este idolul din viata romanului

Joi, 11 Martie 2021, ora 15:27
4707 citiri
Gica Hagi s-a comparat cu Leo Messi: "Imi aduce aminte de mine". Cine este idolul din viata romanului
Gica Hagi

Gica Hagi (56 de ani), cel mai valoros fotbalist roman din toate timpurile, a acordat un interviu in presa spaniola, in care a facut mai multe referiri despre cariera sa si despre fotbalul actual.

In primul rand, Hagi si-a amintit de faptul ca e unul dintre putinii jucatori care au avut ocazia sa imbrace tricourile marilor rivale din Spania, Real Madrid si Barcelona: "Sunt mandru, asta se numeste destin".

Provocat sa isi asemene stilul de joc cu un fotbalist actual, "Regele" Hagi n-a avut nici o ezitare. "Jucatorul care imi aduce aminte cel mai mult de mine este Leo Messi. El a dat mai multe goluri decat mine, dar avem o multime de caracteristici comune: joc rapid cu stangul, o tehnica buna cu capul si cu piciorul. E ceva mai mult decat numarul 10", a spus Hagi pentru Radio Marca.

De asemenea, Gica Hagi a recunoscut cine este personajul din fotbal care i-a marcat cariera. "Cruyff este idolul vietii mele. Ca jucator si ca antrenor este special pentru mine datorita modului in care privea fotbalul. M-a chemat personal sa merg la Barca si nu m-am gandit nici un minut. Nu am jucat atat de mult pe cat mi-am dorit, dar am invatat multe de la el. Am invatat ce inseamna fotbalul. Ca antrenor, a fost un fenomen", a precizat Hagi.

Scandalos. Cine e sportiva data in judecata pentru ca a ramas insarcinata. I-a fost taiat si salariul pe o luna

Celebrul "Maracana" nu mai exista. Care va fi noul nume al stadionului din Rio. Polemica uriasa in jurul deciziei

10 martie 1974 - Povestea celui de-al patrulea titlu mondial cucerit de Romania la handbal masculin

Novak Djokovic, după Leo Messi. Lista câștigătorilor la Trofeele Laureus
Novak Djokovic, după Leo Messi. Lista câștigătorilor la Trofeele Laureus
Încă un premiu pentru Novak Djokovic. La cea de-a 25-a ediţie a Trofeelor Laureus, tenismanul sârb a fost desemnat Sportivul Anului, în urma sezonului 2023, în care a câştigat al 24-lea...
Ianis Hagi, tot mai aproape de noua echipă. Este unul din granzii Turciei
Ianis Hagi, tot mai aproape de noua echipă. Este unul din granzii Turciei
Ianis Hagi nu a reușit să se adapteze la echipele din Vestul Europei, Glasgow Rangers sau Alaves, astfel că este foarte aproape de un transfer la o nouă echipă. Mijlocașul român a evoluat...
#Gica Hagi, #Leo Messi, #barcelona, #cruyff , #stiri fotbal