Scandal urias de arbitraj in Liga Campionilor: "Asta e sinuciderea fotbalului". Cine e antrenorul care a rabufnit

Joi, 25 Februarie 2021, ora 11:14
3838 citiri
Scandal urias de arbitraj in Liga Campionilor: "Asta e sinuciderea fotbalului". Cine e antrenorul care a rabufnit
Gian Piero Gasperini

Antrenorul echipei Atalanta Bergamo, Gian Piero Gasperini, sustine ca arbitrul a distrus meciul cu Real Madrid prin eliminarea lui Remo Freuler in minutul 17 in partidei tur cu Real Madrid (0-1), disputata miercuri in optimile Ligii Campionilor la fotbal, transmite Reuters, conform agerpres.ro.

Freuler a fost eliminat dupa un fault din postura de ultim aparator la Ferland Mendy, primind cel mai rapid cartonas rosu din ultimele trei editii ale Ligii Campionilor si care a rupt echilibrul pe teren.

Atalanta a rezistat in zece pana in ultimele minute, cand Ferland Mendy a marcat dupa un sut precis din afara careului in urma unui corner.

"Nu stiu ce rezultat am fi avut. Dar meciul a fost complet distrus de un incident pe care arbitrul l-a judecat excesiv. Am fost sanctionat pentru ca am spus ceva in Serie A, acum daca spun ceva, UEFA ma va suspenda o luna. Dar asta este sinuciderea fotbalului. Nu putem avea arbitri care nu au jucat niciodata, care nu stiu diferenta dintre un duel si un fault. Daca nu pot spune diferenta, ei ar trebui sa plece si se apuce de o alta meserie, sincer. Sa lase locul celor care au jucat fotbal pentru a arbitra", a declarat Gasperini la Sky Sport Italia.

Real Madrid, vaduvita de numerosi titulari, a incercat sa transeze meciul fiind in superioritate, dar apararea italiana a fost la inaltime pana la golul lui Mendy.

"Ne-am aparat bine si am fost aproape de un 0-0 acasa, dar cu siguranta ar fi fost un meci mult mai antrenant 11 contra 11. Poate ca am fi pierdut oricum. Nu ma plang de rezultat, dar macar ne-am fi facut jocul nostru. Suntem multumiti, totusi, si vom merge la Madrid sa ne impunem jocul nostru", a adaugat tehnicianul Atalantei dupa meci.

Mansa secunda va avea loc la Madrid, in data de 16 martie.

Final de cariera? Povestea de viata uluitoare a lui Tiger Woods. Si-a inselat sotia cu 121 de femei

VIDEO Primele imagini cu Simona Halep la vaccinul anti COVID-19. "Sper ca poate sa convinga si alte persoane"

Roman Abramovich isi construieste cel mai tare iaht din lume. Ce facilitati are si cat il va costa ambarcatiunea

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gestul cu degetul care a calificat-o pe Real Madrid în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO
Gestul cu degetul care a calificat-o pe Real Madrid în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO
Real Madrid s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Manchester City cu scorul de 4-3, la loviturile de departajare, miercuri seara, în deplasare,...
Scandal sexist, cu o femeie la conducerea VAR: ”Mi se pare destul de complicat”
Scandal sexist, cu o femeie la conducerea VAR: ”Mi se pare destul de complicat”
Antrenorul clubului Vasco da Gama din Rio de Janeiro, argentinianul Ramon Diaz, a pus, miercuri, sub semnul întrebării prezenţa unei femei la conducerea arbitrajului video, o declaraţie care a...
#Gian Piero Gasperini, #arbitraj, #atalanta, #Real Madrid , #stiri fotbal