Gafa uriasa in fotbalul englez: Arbitrul si-a cerut scuze dupa ce a anulat un penalti (Video)

Joi, 06 Aprilie 2017, ora 10:23 4163 citiri
Foto: Captura video Twitter

O faza cum rar se vede in fotbal vine din liga a doua engleza, acolo unde un arbitru a anulat o lovitura de la 11 metri.

"Centralul" Keith Stroud a acordat un penalti pentru Newcastle in meciul cu Burton, de miercuri seara, iar Matt Ritchie l-a executat si a inscris.

Arbitrul a anulat insa reusita pentru ca Dwight Gayle a intrat in careu inainte de executarea loviturii de la 11 metri.

In loc sa dispuna repetarea penaltiului, asa cum prevede regulamentul, "centralul" a dictat lovitura libera pentru cei de la Burton, anuland practi lovitura de la 11 metri!

Ulterior, prin intermediul unui comunicat de presa, asociatia arbitrilor a admis ca Stroud a gresit si ca acestuia ii pare foarte rau pentru aceasta greseala.

Sansa arbitrului este aceea ca Newcastle a castigat pana la urma partida cu scorul de 1-0.

M.D.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News