Gica Hagi, probleme la noua echipa! "FC Viitorul se va numi Farul Constanta in momentul in care va depune documentele oficiale"

Marti, 29 Iunie 2021, ora 17:21
3761 citiri
Gica Hagi, probleme la noua echipa! "FC Viitorul se va numi Farul Constanta in momentul in care va depune documentele oficiale"
Farul Constanta. Foto: captura video / Facebook

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa desfasurata la finalul Adunarii Generale a LPF, ca FC Viitorul se va numi Farul Constanta din momentul in care gruparea va depune documentele oficiale care sa ateste fuziunea dintre cele doua cluburi.

Marti, la tragerea la sorti a programului editiei 2021-2022 a Ligii I, clubul patronat de Gheorghe Hagi a fost denumit tot FC Viitorul.

"FC Viitorul se va numi Farul Constanta in momentul in care vor depune documentele oficiale. Pentru ca ei trebuie sa faca un dosar cu care sa mearga la Federatia Romana de Fotbal si dupa aceea la alte foruri care sa le aprobe aceasta fuziune pentru a se numi Farul Constanta. De aceea astazi pe tabel noi am pus tot FC Viitorul, pentru ca nu avem inca un document definitiv ca ei se numesc Farul Constanta", a afirmat Iorgulescu.

Secretarul general al LPF, Justin Stefan, a explicat la randul sau: "Din ce am inteles de la reprezentantii clubului, vineri urmeaza sa se analizeze cererea lor la Registrul Comertului. Dupa ce se va analiza acea cerere, se va merge la Federatia Romana de Fotbal, iar Comitetul Executiv va lua o decizie definitiva privind schimbarea numelui clubului din Liga I".

Gica Hagi, primul transfer la Farul! Cine este fostul jucator de la CFR Cluj si FCSB care vine la noua echipa din Constanta EXCLUSIV

Gruparea de fotbal din Liga I FC Viitorul si divizionara secunda Farul au fuzionat, echipa din primul esalon urmand sa se numeasca Farul Constanta si sa fie condusa de antrenorul Gheorghe Hagi.

Oficializata la 21 iunie, fuziunea celor doua cluburi s-a realizat sub sloganul "O singura echipa, Un singur brand, O singura iubire, Farul Constanta".

In noua organigrama, postul de presedintele al clubului Farul Constanta este ocupat de Gheorghe Popescu, iar cel de vicepresedinte de Tiberiu Curt. Clubul Farul are trei actionari: Gheorghe Hagi, Ciprian Marica si Zoltan Iasko.

Răducioiu a găsit atacant pentru națională. Joacă exact stilul său
Răducioiu a găsit atacant pentru națională. Joacă exact stilul său
Louis Munteanu, atacantul împrumutat de Fiorentina la Farul Constanța, este dorit de granzii campionatului FCSB și Rapid. Totuși, acesta și-ar dori să-și continue cariera la un club din...
Ianis Hagi, tot mai aproape de noua echipă. Este unul din granzii Turciei
Ianis Hagi, tot mai aproape de noua echipă. Este unul din granzii Turciei
Ianis Hagi nu a reușit să se adapteze la echipele din Vestul Europei, Glasgow Rangers sau Alaves, astfel că este foarte aproape de un transfer la o nouă echipă. Mijlocașul român a evoluat...
#Gica Hagi, #farul constanta, #Viitorul, #LPF , #Farul Constanta