Sacouri cu gluga si pantaloni cu snur! La cine a apelat FRF pentru a-i imbraca pe tricolorii mici, care pleaca azi la Campionatul European

Duminica, 21 Martie 2021, ora 08:44
4299 citiri
Sacouri cu gluga si pantaloni cu snur! La cine a apelat FRF pentru a-i imbraca pe tricolorii mici, care pleaca azi la Campionatul European
Tricolorii sunt imbracati de Viggo FOTO frf.ro

Viggo este alaturi de nationala Under 21 a Romaniei la Campionatul European de Fotbal care va incepe saptamana viitoare, extinzand astfel parteneriatul cu FRF.

In calitate de sponsor va furniza tinutele purtate de tricolori in ocaziile oficiale ale competitiei.

Stabilirea unui fitting personalizat pentru jucatori, manageri si membrii din echipa tehnica a permis realizarea unui outfit ce sustine libertatea maxima de miscare. Piesele de inspiratie sport intrunesc atat caracterul practic al stilului "athleisure", cat si latura contemporana a unei imagini personale in trend.

Prin alegeri vestimentare ce ies din tipare, curajul devine factorul diferentiator si in afara jocului. Spiritul tanar, dinamic, se exprima prin detalii distinctive precum gluga sacoului, captuseala perforata sau snurul din talia pantalonului. Design-ul minimalist si abordarea monocroma se innobileaza prin blazonul Echipei Nationale brodat in galben pe jacheta.

Respirabil, usor de intretinut si cu efect anti-pilling, materialul imbraca elegant sportivul care are nevoie de extra confort fara sa renunte la un look fashion. Prin tehnologia de ultima ora si atentia la sustenabilitate, aceste tesaturi sunt preferate in zilele noastre de marile branduri italiene si internationale pentru colectiile casual sport.

Ionut Marin, CEO Viggo, apreciaza: "Sustinerea acestei frumoase discipline sportive a devenit fireasca pentru Viggo, un brand dedicat barbatilor. Suntem entuziasmati sa schitam tinute pe masura celor mai promitatoare talente din fotbalul romanesc. Am ales materiale in linie cu ultimele tendinte pentru o garderoba usor de adoptat de o persoana activa. Dincolo de teren sau de vestiare, facem echipa cu jucatorii Under 21 ca adevarati ambasadori ai stilului".

Nationala de tineret a Romaniei pleaca zi in Ungaria, unde saptamana viitoare va juca la turneul final al Campionatului European.

Iata programul tricolorilor:

24 martie, 22:00: Romania - Tarile de Jos

27 martie, 19:00: Ungaria - Romania

30 martie, 19:00: Germania - Romania

LOTUL ROMANIEI

Portari: Andrei Vlad (FCSB), Marian Aioani (Chindia Targoviste), Mihai Esanu (Dinamo Bucuresti)

Fundasi: Stefan Vladoiu (Universitatea Craiova), Denis Harut (FCSB), Alexandru Pascanu (Ponferradina/Spania), Andrei Chindris (FC Botosani), Denis Ciobotariu (CFR Cluj), Radu Dragusin (Juventus/Italia), Raul Oprut (AFC Hermannstadt), Radu Boboc (FC Viitorul)

Mijlocasi: Marius Marin (AC Pisa/Italia), Marco Dulca (Chindia Targoviste), Razvan Oaida (FCSB), Catalin Itu (CFR Cluj), Darius Olaru (FCSB), Andrei Ciobanu (FC Viitorul), Olimpiu Morutan (FCSB), Octavian Popescu (FCSB), Alexandru Cimpanu (Universitatea Craiova), Alexandru Matan (Columbus Crew/SUA)

Atacanti: George Ganea (FC Viitorul), Adrian Petre (UTA)

Dezastru pentru romanii de la Parma. Dennis Man a "adormit", Mihaila ca si inexistent. Reactiile din presa italiana

Alex Chipciu, dupa dezastrul cu fosta echipa, FCSB: "Imi pare rau ca am gresit, poate meciul mergea spre 0-0"

Dezvaluire exploziva. Cine e fotbalistul celebru care are relatii sexuale de 12 ori pe zi. Sotia ii este si impresar

Cristiano Ronaldo, cel mai bun marcator din istoria fotbalului? Mesajul transmis de legendarul Pele

Veste teribilă pentru naționala României. Internaționalul scos cu targa de pe teren va lipsi la Euro 2024 VIDEO
Veste teribilă pentru naționala României. Internaționalul scos cu targa de pe teren va lipsi la Euro 2024 VIDEO
Selecționerul Edi Iordănescu a primit o veste neplăcută de la unul dintre cei mai în formă internaționali români, în perspectiva participării României la Euro 2024. Astfel, Olimpiu...
Cozmin Gușă anunță o reformă profundă: ”Dacă vom avea, foarte bine, dacă nu vom avea, foarte rău...”
Cozmin Gușă anunță o reformă profundă: ”Dacă vom avea, foarte bine, dacă nu vom avea, foarte rău...”
Preşedintele Federaţiei Române de Judo, Cozmin Guşă, a declarat, pentru AGERPRES, că participarea celor 10 sportivi români la Campionatele Europene de la Zagreb este importantă pentru că...
#tricolori mici, #Romania, #Campionatul European, #tinute, #jucatori , #stiri fotbal