Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Fotbal > pariuri
A   A   A

Fotbalistul suspendat pentru pariuri a fost dat afara de la Chindia!

Fotbalistul suspendat pentru pariuri a fost dat afara de la Chindia!
Foto: afcchindiatargoviste.ro
Mihai Vodut, fotbalistul suspendat doi ani dupa ce si-a pus iubita sa parieze in locul sau, a fost dat afara de echipa de club care il avea sub contract.

Presedintele celor de la Chindia, Marcel Ghergu, a dezvaluit ca acordul lui Vodut a fost reziliat in momentul pronuntarii sentintei.

"Contractul lui de activitate sportiva va fi reziliat, sunt obligat sa fac asta. Incepand cu data de azi, cea a pronuntarii hotararii, contractul lui a fost suspendat. Sunt obligat sa iau act de decizia Comisiei de Disciplina. Fotbalistului i se va rezilia contractul.

I-am transmis jucatorului hotararea. Astept sa ma sune, il astept la club. Oricum, aveam stipulat in contract ca, daca se va lua o decizie nefavorabila in cazul lui, contractul ii va fi reziliat. Eram obligati sa incheiem colaborarea inclusiv daca nu aveam acea clauza in contract.
Noi n-am avut probleme cu Mihai Vodut. Jocul lui a oscilat, dar din punct de vedere disciplinar n-am avut probleme", a declarat Marcel Ghergu pentru gsp.ro.

Citeste si Decizie istorica in Liga 1: Un fotbalist roman a fost suspendat pentru doi ani!

Atacantul Mihai Vodut a fost suspendat pentru doi ani si amendat cu 300.000 de lei, potrivit unei decizii a Comisiei de Disciplina.

El a fost gasit vinovat de implicare in pariuri sportive dupa ce fosta lui iubita a dezvaluit ca ii transmitea pe ce meciuri sa parieze.
Facebook ShareTweet
 Luni, 02 Decembrie 2019, ora 19:42

 Articol citit de 3998 ori

Citeste si: